Așa-i că de multă vreme vrei să-ți pui acasă sau la firma niște camere IP de interior? Te-ai gândit mereu că investiția ar putea să-ți perturbe bugetul, că o să ai nevoie de tehnicieni pentru instalare și astfel apar costuri suplimentare? Că nu ești foarte sigur că le vei putea folosi la capacitate? Dacă da, înseamnă că acum e cel mai bun moment să-ți cumperi și să-ți instalezi aceste camere. Prețurile au scăzut simțitor în ultimii ani, tehnologia încorporată în aceste camere e tot mai performantă, se instalează și se utilizează tot mai ușor. Chiar ar fi o pierdere pentru tine să nu folosești acest moment prielnic. 

Dacă încă nu știi ce model ți se potrivește nu trebuie decât să faci o lista cu nevoile pe care le ai. Unde dorești să montezi camera și cu ce scop? Ce tip de camera ar fi cel mai eficient în contextul tău? Care ar fi rezoluția minimă și de cât spațiu de salvare ai nevoie? Să fie sau nu cu infraroșu? E important să fie de mici dimensiuni ca să o poți deghiza? Și alte lucruri de genul acesta. 

Noi am ales 3 modele de camere de interior care pot răspunde la cele mai multe solicitări pe care le-ai putea avea. 

Camera IP Wireless cu filmare HD SM901

Este o camera IP de mici dimensiuni, cu tehnologie pan/tilt și rezoluție HD. Asta înseamnă că o poți monta oriunde dorești în camera și o poți roti sus-jos, stânga-dreapta așa încât să acoperi un spațiu mare cu o singură camera. Din start te ajută să economisești bani. Are led-uri infraroșu așa încât și filmările pe timp de noapte sunt clare. Poți să identifici ușor persoane și detalii. Are interfață wireless și ethernet așa încât n-o să te încurci în cabluri prin casă sau la firma. Se manevrează cu mare ușurință de pe telefon, tabletă sau computer așa încât oriunde te-ai afla poți să vezi în timp real prin internet ce se petrece la locul unde ai montat-o. Suportă o mulțime de protocoale și are și codare H.264 care te ajută să faci economie de spațiu la salvarea filmărilor pe card. Și că a venit vorba de card, suportă carduri de până la 64 GB. Are microfon și suport audio bidirecțional, adică poți vorbi cu persoanele aflate la locul unde se află camera. La nevoie te poți folosi de aceste capacități pentru a preveni unele incidente sau escaladarea lor. Pentru orice posibilă problemă tu ai deja dovada pe care o poți înmâna organelor de ordine. 

Camera IP Wireless HD Zenteko SM225

Acest model are performanțe tehnice comparabile cu modelul anterior dar plusează la capitolul design așa încât poate satisface și cei mai pretențioși utilizatori. Dispune de senzor de mișcare așa încât orice mișcare petrecută în raza de acțiune a camerei va fi urmărită și filmată. Adică este o camera activă, așa cum știm sigur că-ți dorești. Filmează continuu, zi și noapte, cu claritate de invidiat. Este compatibilă cu nenumărate protocoale și sisteme de operare așa încât o vei putea folosi la capacitate maximă indiferent de tehnologia pe care o folosești în prezent. O vei putea include pe gadget-urile tale și vei urmări totul în timp real de pe telefon, tabletă, laptop, computer. Cu adevărat îți asigura liniștea, fie că ești doar plecat la muncă, fie că pleci pe o durata mai îndelungată de acasă sau de la firma. Evident, îi protejează și pe cei dragi ai tăi. Te ajută mult la capitolul siguranță, mai ales dacă locuiți într-o zona cu infracționalitate ridicată sau ai firma în apropierea orașului, unde firmele de pază au ajuns greu până de curând. Vei putea scăpa de această cheltuială inutilă și să folosești tehnologia în slujba ta. Chiar merită. 

Camera IP Wireless Zenteko cu filmare 360° SMVR351N

Ai de supravegheat un hol sau o încăpere spațioasă la firma sau acasă? Înseamnă că cel mai eficient model e unul cu filmare 360°. Practic camera va filma tot spațiul non-stop cu lux de claritate și detalii. Nu ai nevoie de mai multe camere așa cum ți-a fost recomandat până acum. Cu una sigură faci toată treaba de care ai nevoie. Este de mici dimensiuni, așa că o poți deghiza ușor. Este o camera activă cu senzor de mișcare, cu rezoluție performanță, nu te vei încurca în cabluri. Suportă o mulțime de protocoale și este compatibilă cu tehnologia pe care o foloseșți deja. Îți furnizează via internet imagini de la locul instalării așa că oriunde te-ai află știi ce se petrece în timp real. Îți protejezi bunurile acasă sau la firma, îți protejezi familia și angajații. Lumea în care trăim este una din ce în ce mai periculoasă așa că dacă avem ocazia să folosim tehnologia pentru a ne asigura protecția și siguranța, e indicat să o facem. Modelul menționat are codare H.264 și suportă carduri de până la 64 GB. Adică îți permite să faci și economii când vine vorba de spațiul de stocare, care în timp, poate deveni un aspect foarte important. 

Suntem la dispoziția ta

În speranța că argumentele noastre au fost convingătoare, te invităm să comanzi direct din magazinul nostru modelele care ți se potrivesc cel mai bine. Asigurăm livrare prin curier în toată țara și garanție 1 an pentru funcționarea produselor. Pentru orice dificultate tehnică îți furnizăm consiliere gratuită pe durata programului de lucru. Dacă dorești să mai ceri câteva lămuriri sau să plasezi comanda telefonic, ne găsești mereu pe recepție de luni și până vineri de la 10 la 18 la telefon 0721-797910. Ne poți contacta și prin e-mail la cadou@supermisto.ro

Pareri

pareri