A venit vremea rece cu ploi, ceață și chiar ninsori. Orice șofer care se respectă trebuie să se pregătească pentru sezonul proaspăt instalat. Ce gadget-uri ar putea să-ți facă viața mai ușoară la volan? Noi credem că un proiector ar fi numai bun, mai ales dacă ai de făcut drumuri la munte sau în zone accidentate. De asemenea, o aerotermă auto ți-ar veni la fix, precum și o racletă electrică încălzită. În rândurile următoare îți vom prezenta câteva argumente care sperăm să te convingă să le achiziționezi.

Racleta electrică încălzită

N-a trecut prea mult timp de la ultima situație în care te-ai chinuit să cureți gheața de pe parbriz și de pe geamurile laterale. Ai pierdut timp, te-ai enervat și ți-au înghețat mâinile. Ai putea scăpa de tot acest disconfort cu ajutorul unei raclete încălzite. Se alimentează la bricheta mașinii (12V) și are cablu de 260 cm. Acest lucru îți permite să o folosești în exterior așa cum ai nevoie. Răzuitorul ajunge la o temperatură de 180 grade dar consumă foarte puțin (1.5V). Gadgetul este sigur pentru că are protecție la scurt circuit și la supra-alimentare. Mânerul este din plastic și este ergonomic, nu vei scăpa racleta din mână. Are un comutator On/Off cu LED (e verde când funcționează). Este de mici dimensiuni (26.5x9cm) dar este foarte utilă și merită să ți-o comanzi chiar acum.

Aeroterma Auto

Este ideală pe vreme rece, pentru că are exact funcțiile pe care dorești să le aibă. Te enervează la culme faptul că se tot aburesc geamurile? Ți-e mereu frig la picioare când șofezi? Vrei să încălzești mașina adecvat înainte să te urci la volan? Ai nevoie de aerisire sau răcorire? Poți să rezolvi toate aceste probleme cu un singur gadget – aeroterma auto. Are putere de încălzire de 150W și se alimentează de la bricheta mașinii (12V). Are comutator cu 3 funcții: Hot/Cool/Off. Cablul de alimentare are 175 cm. Dimensiunile sale sunt mici (13x11x4 cm) dar este puternică și eficientă.

Proiectorul Auto

În portofoliul nostru avem mai multe modele, însă tu trebuie să alegi modelul în funcție de mașina pe care urmează să-l montezi. Toate proiectoarele sunt cu lumină LED dar cu puteri, dimensiuni și dispuneri diferite. Consumă puțin și luminează intens. Atunci când alegi modelul adecvat urmărește specificațiile cu privire la tipul de alimentare și selectează numărul de LED-uri de care chiar ai nevoie.

După cum știi, e foarte supărător să te orbească un partener de trafic în timp de încerci să șofezi corespunzător. Așa că nu abuza de proiector în oraș. Folosește-l atunci când efectiv ai nevoie (străzi neluminate, ceață densă, precipitații abundente, etc.). Un alt element important în procesul de selecție este tipul luminii: rece, cald. Îți recomandăm să optezi pentru lumină rece. Protecția IP la intemperii și praf variază de la 65 la 67. Cu cât este mai mare această valoare, cu atât mai bine. Temperatura de funcționare este una lejeră: de la -40 grade și până la 60 grade C. Atunci când îți comanzi modelul dorit îți furnizăm și sistemul de montaj, așa încât să-l poți pune la treabă imediat. Citește aici mai multe detalii despre proiectoare.

De reținut

În magazinul nostru online găsești nenumărate gadget-uri auto, pe lângă cele menționate mai sus. Nu trebuie decât să știi ce cauți și să comanzi online cu un singur clic.

Dacă nu știi ce să alegi, suntem la dispoziția ta. Ne poți contacta prin e-mail cadou@supermisto.ro, telefon 0721-797910 (L-V 10-18) sau pe Facebook (non-stop!).  

 

 

Pareri

pareri