După ce timp de 2-3 luni viața noastră a fost pusă pe pauză, începem să ne revenim puțin câte puțin. Am reînceput să facem deplasări în localități și în afara lor, în interes profesional sau personal. Unii au reînceput să lucreze la birourile și sediile firmelor și să aibă mai des nevoie de automobile. O oarecare relaxare a măsurilor s-a produs dus și pe segmentul de odihnă și distracție. Totuși, e bine să fim pregătiți pentru orice situație și să ne adaptăm rapid. Tocmai de asta vă recomandăm 3 gadget-uri care vă ușurează viața cotidiană. Vouă și familiilor voastre, de care trebuie să aveți mare grijă.

Camera Auto Oglindă Offroad Zenteko 2K + Full HD cu touchscreen SM1042CM

O cameră auto are din start scop de protecție pentru toată familia. Ea filmează evenimentele din trafic și-ți furnizează informații așa încât să poți evita posibile necazuri iar dacă acestea s-au petrecut te ajută să ieși din ele mai ușor. Imaginează-ți cât timp, bani și energie te costă o ciocnire minoră în trafic! Camera e martorul tău obiectiv și-ți furnizează instant dovada de care ai nevoie. Modelul de față îți e de folos indiferent unde ai nevoie să mergi – chiar și pe cele mai dificile drumuri. Are un ecran generos de tip touchscreen ca să poți manevra totul foarte ușor, procesor Sony 355, rezoluție 2k și un unghi practic de 170 grade. Filmează simultan față/spate la calitate Full HD. Are multe funcții de folos – G-sensor, înregistrare în buclă, playback, blocare filmare – iar pentru dimensiunea ei, greutatea este de numai 340 g. Te vei bucura zi de zi de ajutorul camerei și va fi de partea ta – ca șofer responsabil – în orice ipostază. Aspectele practice se îmbină perfect cu performanța în acest model pe care ți-l recomandăm cu căldură. 

Ultra Mini Tastatură Bluetooth 3.0

Poate că până de curând nu ți-ai dat seama la ce ți-ar fi de folos o mini tastatură bluetooth, dar de când copiii învață de acasă și părinții n-au bani să le cumpere laptop-uri, o soluție mai accesibilă este telefonul sau tableta + o astfel de tastatură. Copiii se pot descurca decent cu orele online și temele, iar părinții rămân cu ceva bani în buzunar. E un lucru foarte important la vremuri de criză, când nu știi pe ce bani te vei baza mâine. Tastatura este compatibilă cu orice tabletă ori telefon cu tehnologie Bluetooth şi sistem de operare Android sau IOS. Are rază de transmisie de până la 10 m. Se alimentează prin microUSB, are acumulator reîncărcabil, culoare negru/argintiu şi numai 151 grame. Dispune de Bluetooth 3.0. Poate fi telecomandă pentru laptop sau PC când vrei să vezi un film sau să asculți muzică. Îți transformă tableta într-un laptop pe care să-l folosești așa cum dorești tu, familia sau copiii la școală. Te ajută să controlezi jocurile, boxele și sistemul audio. Iar statul pe chat nu mai e un chin – dacă tot ni se recomandă distanțarea socială.

Sistem Iluminare LED cu Încărcare Solară, 3 Becuri LED și Lampă Portabilă GD-7

Vremea imprevizibilă și rețelele electrice învechite ne lasă adesea în pană de curent. Iar asta ne dă viețile peste cap: nu mai avem lumină în casă, nu ne mai putem face treburile, ni se descarcă gadget-urile, nu mai putem fi la curent cu știrile. Iar la vremuri de pandemie toate astea vin să ne îngreuneze viețile. Un sistem de iluminare este o variantă de rezervă accesibilă la care poți apela oricând. Singura condiție este să-l ai deja cumpărat și încărcat. Gata pregătit pentru situațiile amintite mai sus. După ce mai scăpăm de urgențe și alerte sistemul poate fi foarte bine folosit în excursiile la munte, la ieșirile la pescuit și oriunde dorești să mergi și nu e rețea electrică. Sistemul recomandat îți oferă  iluminat portabil prin intermediul celor 3 becuri cu LED-uri SMD și a lanternei precum și încărcarea telefoanelor mobile și a altor dispozitive de la acumulatorul de 6V inclus în sistem. Adio beznă și nervi!

Suntem gata să-ți fim de ajutor

E clar, nu-i așa, cât de mult ți-ar simplifica viața aceste gadget-uri. Poți plasa comanda online sau ne poți suna  0721-797910 pentru preluarea ei. Îți furnizăm orice detalii tehnice dorești și îți livrăm produsele în siguranță – după toate normele în vigoare. Durata medie de livrare este de 48h de la plasarea comenzii iar curierul îți aduce pachetul la ușă. Garanția produselor este de 1 an de la achiziție. Nu mai aștepta! Meriți o mână de ajutor!

Pareri

pareri