Folosește boxe bluetooth dacă vrei să te bucuri la maxim de muzica preferată.
Cum ne bucurăm acum de melodiile preferate de pe noul iPhone? Cu ajutorul căștilor bluetooth și, pentru cei care vor să împărtășească playlist-ul favorit cu ceilalți, cu ajutorul unor boxe bluetooth. Pentru a-ți duce experiența muzicală la un alt nivel, îți vom prezenta, în cele ce urmează, trei modele de boxe portabile compatibile cu noul iPhone 7.

 

BOXE BLUETOOTH PORTABILE STAR TREK

Boxă Bluetooth PortabilăFanii Star Trek pot achiziționa de pe site-ul nostru boxa portabilă Star Trek, compatibilă cu iPhone 7. Aceasta se poate conecta cu ușurință la telefon, fiind echipată cu bluetooth v2.1+EDR Class 2. Are răspuns în frecvență 150Hz~12Khz și putere 2x2W. Boxa Star Trek poate fi conectată la telefonul mobil, dar poate fi folosită și independent. Este dotată cu radio FM, port USB și slot card SD.

Noul iPhone prezintă îmbunătățiri considerabile în ceea ce privește rezistența bateriei. La fel și boxa portabilă bluetooth. În funcție de volum și de condițiile de recepție, boxa bluetooth Star Trek rezistă pentru mai bine de 3 ore de folosire continuă. Este echipată cu baterie Lithium. Ea se vinde la un preț special de 125 de lei.

Boxă Bluetooth Portabilă – Pilula cu Muzică

Dacă ești mai pretențios din punct de vedere al mărimii, poți opta pentru boxa bluetooth Pilula cu Muzică. Cu un aspect dinamic, această boxa portabilă are mărimea unei sticle de apă la jumătate (puţin mai groasă)! Chiar la dimensiunile acestea, are destulă energie pentru toată ziua. Poate ţine până la 5 ore, are un bass incredibil și o poți lua cu tine oriunde.
În plus, ai 4 aparate în unul singur:
Mp3 player, Boxă fără fir Bluetooth, Radio FM și Boxă activă cu fir. Destul de cool, nu?

BOXE BLUETOOTH OZN

Cu un aspect avangardist, care amintește de forma navelor extraterestre, boxa portabilă OZN este și ea compatibilă cu iPhone 7, telefonul făr’ de jack (n.r. Mufă căști).

Boxa bluetooth OZN are încorporat bluetooth/TF Card/AUX In, versiune 4.0, putere de output de 5W+5W și frecvență de răspuns de 100Hz-20KHz. Volumul are 8 nivele, iar durata de funcționare a bateriei Lithium build-in 3.7V 2300mAh este de patru până la șase ore. Prețul acesteia ajunge la 299 de lei.
După cum vezi ai de unde alege boxa preferată cu bluetooth. Pentru că toate modelele au echipări de top, rămâne să decidă aspectul estetic. În magazinul nostru online mai avem și căsti bluetooth, baterii externe și alte multe gadget-uri menite să-ți completeze experiența și bucuria ta să fie întreagă.

 

Pareri

pareri