Ești în vacanța mult visată? Tocmai ai obținut job-ul pe care ți-l doreai atât de mult? Sau poate… te-ai căsătorit? Toate aceste momente speciale din viată își lasă amprenta asupra expresiei tale. Alege să imortalizezi cu telefonul tău mobil și un selfie stick o persoana al cărei chip radiază de fericire. Peste ani și ani, toate aceste poze te vor face cu siguranță să zâmbești.

De fapt, un selfie nu este ceva atât de simplu cum cred oamenii. Pentru a te surprinde într-un mod cu totul deosebit și pentru a obține o fotografie de excepție e bine să ții cont de câteva sfaturi, de bază. Astfel fotografiile tale vor capătă un aspect profesionist iar contul tău de Facebook se va umple de aprecieri.

Aspecte importante atunci când faci un selfie

1. Fii atent(ă) la ce se întâmplă în spatele tău

Nimeni nu și-ar dori ca în fundalul fotografiilor sale sa apară lucruri ciudate sau oameni necunoscuți. Asta bineînțeles dacă nu te afli într-un loc foarte aglomerat sau la o seară de club cu prietenii. Telefonul mobil, spre deosebire de aparatele de fotografiat obișnuite, îți dă posibilitatea de a vedea tot ce mișcă în spate înainte de a apăsa butonul foto. Neatenția la detaliile din jurul tău atunci când îți faci un selfie poate înlocui admirația prietenilor cu hohote de ras. Și… trebuie să o știi, toaletele cluburilor nu mai sunt la modă!

2. Fii cât mai natural(ă)

O postura forțată, cu grimase de încordare pe față nu te face să arăți mai bine. “Boticul de rață” și atitudinea de podium pot fi potrivite pentru prieteni. Dar în niciun caz nu sunt recomandate a fi surprinse în fotografii postate public – unde te va vedea atâta lume !

3. Găsește un loc bine luminat

Selfie-urile iubesc lumina naturală! Nimic nu-ți poate scoate mai bine în evidență liniile feței și trăsăturile de care ești atât de mândră decât o fereastra larg deschisă sau o fotografie făcută afară, într-o zi însorită. În caz contrar pozele tale ar putea ieși întunecate, cu un colorit neuniformizat și vor necesita ore întregi de retușuri înainte de a fi postate.

4. Folosește un selfie stick

Selfie stick-ul este o invenție incredibilă. Folosind-ul vei scăpa de acele fotografii în care ți se vede mâna sau de zeci de minute într-o poziție incomodă cu telefonul ținut întins în încercarea de a încadra pe toată lumea în poza de grup. Un stick bun vine echipat de obicei cu un bliț extern și un sistem de prindere eficient. Nimeni nu și-ar dori să agațe câteva sute de euro de un băț oarecare, de unde telefonul ar putea să cadă.

5. Apelează la filtre

Chiar dacă nu ești un fan înfocat al tehnologiei, crede-ne, filtrele existente în aplicația de fotografii a telefonului tău sunt pentru tine! Poți schimba iluminarea sau intensitatea culorilor, poți elimina efectul de ochi roșii din fotografiile de noapte și ai posibilitatea de a aplica din câteva atingeri unele retușuri de bază. Dacă filtrele din aplicația ta nu sunt de ajuns poți descărca oricând, altele noi din AppStore sau Google Play.

6. Îmbunătățește performanțele telefonului tău !

Trebuie să-ți spunem un secret! Chiar dacă nu ai cel mai performant telefon de pe piață, calitatea fotografiilor tale poate fi acum îmbunătățită cu un minim de efort! Setul de lentile pentru telefon 3 în 1 reprezintă primul pas pe care trebuie să-l faci pentru a trece de la fotografii obișnuite la selfie-uri de excepție. Acestea se montează incredibil de simplu și promit transformarea fotografierii într-o experiență complet nouă.

Sperăm că sfaturile prezentate până acum îți vor fi utile. Poți reveni oricând pe site-ul nostru pentru a descoperi idei interesante și gadgeturi amuzante de care să te bucuri alături de prieteni.   

Pareri

pareri