O cameră wireless se instalază rapid și ușor. Odată ce este montată, ești gata să monitoriezi, fără a avea probleme cu cablarea. Aceste camere IP trimit ceea ce flmeaza către un router. El se poate afla în casă, birou, depozit, etc.. De asemenea, se pot conecta la rețeaua locală de calculatoare și pot înregistra direct pe hardul unui computer.

Ce caracteristici să căuți la camerele IP  wireless

  1. Să le poți instala și utiliza ușor. Să le folosești imediat.
  2. Să aibă rezoluția de filmare măcar HD așa încât să ai imagini clare.
  3. Să fie dotate cu tehnologie pan/tilt. Astfel să poți supraveghea o suprafață mai mare cu un număr mai mic de camere.
  4. Să aibă unghi larg, peste 90 grade. Așa vei putea avea o privire de ansamblu.
  5. Să aibă night vision/infraroșu și să filmeze până la 10 m distanță.
  6. Să aibă sunet bidirecțional, e de mare ajutor.
  7. Să aibă opțiuni multiple de stocare a filmărilor.  

Sfaturi practice de luat în considerare

1.Amplasamentul ideal

Identifică locul în care vei monta camera și unde vei amplasa routerul. Se poate pierde semnalul dintre cameră și router dacă acestea se află la mai mult de 30-40 de metri distanță. Mai contează și dacă între ele se află pereți groși sau plafoane.

Dacă distanța dintre ele e mai mare de atât, va trebui să extinzi distanța de transmisie cu o cartelă fără fir care se conectează într-un slot al camerei wireless. Aceasta deplasează antena în afara camerei, extinzând în mod eficient distanța de transmisie. Unele camere wireless au antene puternice pentru distanțe mai mari. Această extindere nu se poate face la toate modelele de camere IP.

2.Protecția camerei în situații diverse

Un alt lucru important pe care trebuie să-l urmărești este fiabilitatea și durabilitatea în caz intemperii, de vandalizare și de alte lucruri care ar putea să-i dăuneze sau să o dezactiveze. Asigură-te că carcasa camerei este rezistentă. Trebuie să protejeze camera de soare și ploaie, grindină, zăpadă, nisip, praf sau vandali.

Camera IP trebuie sa fie adecvată și zonei în care locuiești. Într-un climat cu veri toride, probabil că vei avea nevoie de un ventilator încorporat. Dimpotrivă, dacă locuiești într-un climat cu ierni foarte reci, probabil că vei avea nevoie de un încălzitor încorporat. De asemenea, poți achiziționa separat carcasa camerei dacă aceasta nu are deja una.

3.Filmare clară chiar și pe întuneric

Ia în considerare și intensitatea luminoasă disponibilă pentru camera IP de exterior. Capacitatea camerei de a funcționa în condiții de iluminare scăzută este măsurată în lucsi. Cu cât este mai scăzut ratingul lux, cu atât mai puțină lumină are nevoie camera pentru a transmite o imagine clară.

Dacă nivelul luminii este foarte scăzut, iti recomandăm o cameră cu infraroșu care oferă vizibilitate excelentă pe timp de noapte. O cameră IP cu infraroșu este capabilă să transmită imagini clare chiar și în întuneric complet.

Merită să ai camere IP de exterior

Supravegherea cu camere IP te ajută să descurajezi vandalii și infractorii. Sporești siguranța casei, a familiei și a afacerii pe care o ai. Poți astfel să micșorezi plățile la asigurări, deoarece riscurile au scăzut.

În magazinul nostru online găsesti atât camere IP de interior cât și de exterior cu diverse caracteristici. Suntem convinși că modelele disponibile vin în întâmpinarea nevoilor tale de siguranță. Dacă dorești mai multe detalii așa încât să poți alege cel mai potrivit model, contactează-ne prin e-mail cadou@supermisto.ro, telefon 0721-797910 (L-V 10-18) sau pe Facebook și te vom ajuta fără întârziere.

Pareri

pareri