În perioada asta ne gândim cu toții numai la petreceri și mini-vacanțe de 1 Mai. Nu că n-am merita o pauză. Dar atât petrecerile cât și vacanțele, dacă vrem să fie unele reușite, trebuie să le pregătim cu atenție. Pornind de la situația de față, ne-am gândit să-ți recomandăm cele mai potrivite gadget-uri pentru o super petrecere de 1 Mai chiar la tine acasă.

Mâncarea perfectă

Nu trebuie să fii un chef renumit ca să iasă grătarul pe placul tău. Dar ce te faci când ai oaspeți pretențioși care vor carnea mai rumenită sau mai “în sânge”? Ținând cont că va fi mare animație pe lângă grătar și atenția îți va zbura de colo-colo, știm sigur că-ți va prinde foarte bine un termometru  de bucătărie. Îl înfigi în carne și vezi exact cât trebuie să mai stea pe foc. Îi vei satisface până și pe cei mai pretențioși musafiri.  

Muzică pentru suflet

Dacă nu ți-ai luat un super sistem audio cu boxe care să impresioneze lumea, atunci e clar că-ți trebuie o boxă bluetooth care să aducă în grădină muzica pe care de fapt o ai în casă. Boxele bluetooth pot difuza muzică la calitate foarte bună chiar dacă sunt la 10 m distanță de sursă. Nu mai e nevoie să intri în casă de 10 ori să reglezi sunetul. Poți pune chiar și muzica ta de pe telefon. Unele modele de boxe sunt și încărcătoare de gadget-uri în același timp. Cool, nu-i așa?

Poze performante

Ce petrecere dai dacă nu te-ai gândit și la poze? Sigur că toți musafirii vor avea telefoanele pregătite pentru asta dar ca să intrați toți în poze vă trebuie un Selfie stick. Și dacă vreți ca pozele să fie unele cu care să vă mândriți pe Facebook vă trebuie un set de lentile 3 în 1 pentru telefoane. Cu așa gadget-uri deja se schimbă perspectiva!

Iluminare de efect

E clar că petrecerea va ține până noaptea târziu! Asta înseamnă că trebuie să te gândești și la o modalitate de iluminare care să nu necesite bătăi de cap. O variantă ar fi lămpile solare, alta ar fi becul Smart și cea de-a treia sistemul de iluminare și încărcare. Alegi în funcție de nevoile tale. Lămpile solare pot rămâne în grădină și să te bucuri de ele zi de zi. Becul Smart va impresiona pe toată lumea cu jocurile sale de lumini, plus că el este și boxă bluetooth. Da, 2 în 1! Sistemul de iluminare e recomandat tuturor, atât pentru petreceri în aer liber cât și pentru situația în care apar pene de curent.

O petrecere reușită

Am mai avea noi gadget-uri numai bune pentru tine, dar pentru moment ne oprim aici. Te invităm în magazinul nostru online conceput special pentru iubitorii de gadget-uri ca să arunci o privire și să vezi ce altceva ți-ar mai fi de folos. Nu doar de 1 Mai sau în cazul unor petreceri ci și în zilele dintre petreceri. Te așteptăm!

 

Pareri

pareri