Camera auto este ca alarma la casă! Era mai bine să o fi montat înainte să te fi călcat hoții!!!

Accidente, abuzuri ale Poliției, înscenări, toate ți se se pot întâmpla oricând chiar și ție.

Ce să faci mai întâi în iureșul evenimentelor, cu adrenalina la maxim, în caz de accident? Să suni la poliție, sau la Urgență? Să vezi dacă ai tu ceva sau să ajuți pe cei din cealaltă mașină?

Când e vorba de siguranță în trafic, protecția ta, a familiei și a mașinii tale, nimic nu poate concura cu o cameră auto. Iată 7 motive superîntemeiate să îți pui și tu una:

1. Arată Pe Loc că ești Nevinovat 

Înregistrarea camerei auto este neprețuiță  în caz de accident. Se vede clar cine nu a dat prioritate, cine a trecut pe roșu, cine a provocat accidentul.

2. Te scapă de Amenzi 

Pe camera auto se vede clar că ai trecut pe verde sau că pietonul nu pusese piciorul pe trecere. Arată filmarea Poliției și pleci cu carnetul în buzunar.

3. Repari mașina pe banii celui vinovat! 

În caz că cel ce te-a lovit, a fugit de la locul accidentului, filmarea este esențială să îl găsească poliția. Orice cameră auto poate să arate marca, modelul și culoarea mașini, iar pe cele Full HD poți să vezi chiar și numărul mașinii. Odată identificat șoferul, repari mașina pe asigurarea sau pe banii acestuia.

4. Camera auto protejează mașina în parcare 

Mai toate camerele au G senzor și detecție de mișcare. Odată activate, camera filmează o eventuală lovitură sau când cineva se mișcă în raza ei vizuală. Pe filmare poți vedea ulterior cine ți-a avariat mașina.

5. Stai liniștit când împrumuți mașina

Fie că dai mașina unui prieten sau proaspătului șofer din familie, toți vor conduce mai atent, știind că pe cameră se înregistrează tot. Mai puține roți scârțâite și mers cu 80 peste liniile de tramvai. 😉

6. Camera auto te protejează de șoferii agresivi 

O cameră auto descurajează șicanele în trafic și comportamentul agresiv. Când vede că ai cameră auto, agresorul lasă bâta de baseball sub scaun, pentru că știe că poți arăta filmarea Poliției!

7. Te scapă de Înscenări

Se întâmplă și la noi să ți se arunce pe capotă, ca să pretindă bani că l-ai accidentat. Pe cameră, se vede clar că el s-a aruncat!

Iată deci în câte situații te ajută o cameră martor de trafic și cum îți poate salva permisul, timpul și banii pe reparația mașinii. Nu degeaba mulți producători echipează acum din fabrică mașina cu camere auto. Până o să cumperi și tu altă mașină, cu câteva sute de lei poți să instalezi o cameră auto pentru siguranța ta în trafic.

Ne poți apela oricând ai nevoie de ajutor prin e-mail cadou@supermisto.rotelefon 0721-797910 (L-V 10-18) sau pe Facebook (non-stop!).

Pareri

pareri