Anul acesta a fost unul cu o grămadă de probleme. Probabil n-a fost om care să nu fi fost afectat în vreun fel. Nu ne referim neapărat la probleme de sănătate (chiar dacă pandemia pare că nu se mai termină), ci mai degrabă la unele materiale. Mulți au rămas fără o sursă sigură de venit iar odată cu venirea frigului cresc și costurile de întreținere. Pe lângă astea, dacă mai apare și o defecțiune prin casă ajungi în mari probleme. Imaginează-ți o seară rece de iarnă în care nici măcar electricitate să n-ai! După cum știi rețelele electrice locale sunt cele vechi de zeci de ani, așa că odată cu frigul se îndesesc și avariile. Măcar la capitolul ăsta poți să te pregătești cu o investiție mică. Economisești de câteva ori când mergi la cumpărături pentru familie și poți cumpăra un sistem de alimentare. Chiar merită să faci un mic efort. Ca să te convingi, citește rândurile următoare.

Lumină în casă în caz de avarie

E tare neplăcut să stai în beznă și tot programul tău de seară să fie dat peste cap. În caz de avarie durează cel puțin câteva ore, dacă nu câteva zile, până se repara. Și până atunci ce faci? Stai la lumina lanternei să-ți faci treburile? Te uiți la știri pe telefon? Bateriile se termină la un moment dat. Și dacă ai copii care au teme de făcut cum rezolvi situația? Și bateriile de la tabletă sau laptop se termină destul de repede. Să zicem că mai salvezi situația cu 1-2 baterii externe pe care să le ai mereu încărcate, dar îți dai și tu seama că prea mult nu rezistați așa. Se cam duce în beznă liniștea familiei când încep copiii sau nevasta să-ți facă observații de genul „nu te-ai ocupat de asta din vreme”. Un sistem de iluminat asigură iluminare de la 1 la maxim 5 camere. În funcție de model și de nevoile pe care le aveți. Se poate folosi numai lanterna când aveți ceva de reparat prin curte sau garaj.

Încărcarea gadget-urilor mici

Telefoane, tablete, playere, țigări electronice, etc. toate sunt mari consumatoare de baterii și te lasă baltă când ai mai mare nevoie de ele. Când ai la îndemână un sistem de iluminare ai asigurată și încărcarea acestor gadget-uri fără de care este afectată calitatea vieții tale. Cu ajutorul sistemului beneficiezi de mai multe mufe usb pentru încărcarea lor în regim simultan. 

… și se face liniște în familie – toate nevoile sunt asigurate.

Numai bun și când pleci în vacanță

Toate modelele de sisteme de iluminare / încărcare sunt de mici dimensiuni. Au fost concepute să fie portabile. Le poți pune în geantă sau rucsac și pleci liniștit în orice loc izolat dorești. Cu sistemul la tine nu contează unde te afli, ai lumină și gadget-uri încărcate. E excelent pentru ieșirile cu cortul, pentru o escapadă la pescuit, pe o plajă izolată sau în vârf de munte. Îți e de folos oriunde.

Mai multe variante de încărcare

Sistemele se încarcă atât de la priză cât și de la soare, pentru că dispun de un panou solar. Având două variante de încărcare nu vei fi niciodată luat prin surprindere. Ocupă-te să fie încărcat și apelezi la el instantaneu de câte ori ai nevoie. În orice situație.

Mai multe modele disponibile

În magazinul nostru online avem mai multe modele disponibile. Funcțiile variază, la fel și prețurile. Dar te asigurăm că toate sunt accesibile. Gândește-te câte camere ai de iluminat simultan în caz de avarie și câte gadget-uri trebuie să încarci rapid. Așa vom știi ce nevoi ai și îți vom recomanda modelul potrivit de sistem de iluminare și încărcare. Suntem gata să-ți răspundem la orice întrebare tehnică ai avea. Se folosesc ușor, au cabluri suficient de lungi, au garanție de utilizare și poți beneficia oricând de consiliere tehnică gratuită. Livrăm rapid prin curier în condiții de maximă siguranță. Contactează-ne cât mai curând.
Pareri

pareri