Telefoane și tablete

 

Folosește Action Launcher pentru funcții din Android 7.0 Nougat

Avantajul platformei Android este că e foarte flexibilă și permite utilizatorilor să instaleze launchere pentru a se bucura de funcții noi și inovative. Altfel, aceștia nu ar avea acces la funcții interesante, care, în multe situații sunt dezvoltate independent. Te-am făcut curios?

 

Gadgets & Gizmos

 

Andromium sau cum transformi un smartphone în notebook

Te-ai gândit mereu cum ai putea avea și smartphone și notebook la un preț cât mai mic? Uite o propunere: transformă smartphone-ul din dotare în notebook cu mai puțin de 100 $. Sună interesant, nu-i așa?

 

IT

 

Ia uite cum poți să faci praf securitatea PC-ului din dotare

Ai zice că dacă pui la computer o parolă competitivă ești în siguranță. Dar nu te-ai gândit cum ar putea să-ți fie furată parola de acces din cauza unui stick USB. Sau cu ajutorul micului device. Iată cum se poate întâmpla una ca asta!

 

Timp liber

 

Stockholm, orașul ideal pentru dependenții de tehnologie

Chiar dacă vara s-a terminat și ai cam fost nevoit să te întorci din vacanță, reține ceva interesant pentru data viitoare când mai pleci în concediu sau în city break: Stockholm este cel mai tehnologizat oraș din lume, într-un top în care Bucureștiul nu e nici măcar pe locul 30. Ce zici, vrei să-l vezi cu ochii tăi?

 

Mișto  

 

Găsește telefonul cu Windows 10 Mobile pe care l-ai pierdut

Dacă ai un smartphone cu Windows 10 Mobile și ești conștient că există riscul să fie furat sau pierdut, e bine să știi cum poți să-l recuperezi. Funcția Find My Phone este disponibilă pentru Lumia 950 și 950XL. Clic aici pentru detalii.

 

 

Dacă ți-au plăcut recomandările noastre, Distribuie-le prietenilor tăi. – Sharing is caring!

Distribuie pe Facebook | Distribuie pe Google+

 

PS. Newsletterul nostru încearcă să ajute iubitorii de gadget-uri și IT cu informații utile. Dacă ai recomandări de articole, tutoriale, orice material care crezi că este de ajutor audienței noastre, te rugăm să ne trimiți recomandarea ta la cornelia@supermisto.ro.

___________

Abonează-te pe supermisto.ro și vei fi primul care află ofertele noastre la gadget-uri. Magazinul nostru online găzduiește zeci de produse cu prețuri atractive. Primești bonusuri interesante împreună cu comenzile tale iar transportul este gratuit prin curier oriunde în țară. Copyright @ SuperMisto 2017

Pareri

pareri