nw33

 

Telefoane și tablete

 

Adio mufă de încărcare!

Că a fost eliminată mufa jack de la iPhone 7 știți deja, dar ce-ar fi dacă s-ar elimina și mufa de încărcare și s-ar folosi încărcarea wireless? Indiferent de producator și de produs. Ar fi o schimbare interesantă, n-ar presupune costuri deosebite și piața se va adapta la schimbare așa cum a mai făcut-o până acum. Ești de acord?

 

Gadgets & Gizmos

 

Action Camera de zile mari

Vrei să filmezi toate experiențele interesante pe care le trăiești cu o cameră sport foarte versatilă și accesibilă, dotată cu tot felul de accesorii? Sigur că da! Vei putea să-ți impresionezi toți prietenii, iar pagina ta de Facebook va deveni un adevărat punct de atracție.

 

IT

 

Atacul cibernetic Mirai – unul dintre cele mai mari din lume

Sigur ați auzit că în urmă cu câteva zile au avut loc atacuri cibernetice masive în Statele Unite dar și în Europa. Nenumărate site-uri mari precum Amazon, Twitter, Yahoo, PayPal, HBO, New York Times, Spotify, etc. au fost afectate de virusul Mirai. Analiștii susțin că virusul a atacat în valuri succesive și multe site-uri și servere au fost temporar căzute. Dacă interacționați cu aceste site-uri vă sugerăm să vă schimbați parolele cu unele noi și cât mai sigure.

 

Timp liber

 

Facebook oferă suport pentru plăți prin PayPal

Dacă petreci mult timp pe Facebook e imposibil să nu vezi ceva interesant de cumpărat. Tocmai de la premisa asta a pornit și platforma de socializare când a început să ofere suport pentru plăți prin PayPal. Curând, din platformă de socializare va deveni platformă de vânzare, nu-i așa?

 

Mișto  

 

Cum transformi un PC în hotspot Wi-Fi

Fiecare deține mai multe echipamente cu care se poate conecta la internet și ca să nu contracteze mai multe abonamente și să-l coste destul de mult, optează pentru realizarea unui hotspot. Astfel va partaja conexiunea de la PC cu laptopul, tableta, consola sau smartphone-ul. Iată cum poți să transformi un pc în hotspot Wi-Fi.

 

Dacă ți-au plăcut recomandările noastre, Distribuie-le prietenilor tăi. – Sharing is caring!

Distribuie pe Facebook | Distribuie pe Google+

 

PS. Newsletterul nostru încearcă să ajute iubitorii de gadget-uri și IT cu informații utile. Dacă ai recomandări de articole, tutoriale, orice material care crezi că este de ajutor audienței noastre, te rugăm să ne trimiți recomandarea ta la cornelia@supermisto.ro.

___________

Abonează-te pe supermisto.ro și vei fi primul care află ofertele noastre la gadget-uri. Magazinul nostru online găzduiește zeci de produse cu prețuri atractive. Primești bonusuri interesante împreună cu comenzile tale iar transportul este gratuit prin curier oriunde în țară. Copyright @ SuperMisto 2017

Pareri

pareri