E evident pentru toată lumea, chiar numai uitându-ne pe factura de electricitate, că avem un consum în creștere de la lună la lună. Unii încă folosesc becurile incandescente pentru că sunt mai ieftine. Alții au migrat către becurile economice, însă acestea costă mai mult și conțin materiale periculoase. Faptul că unii deja caută soluții la această problema e un lucru bun, însă depinde ce soluții găsesc. Noi ne-am oprit la tehnologia LED de iluminare, atât pentru interioare cât și pentru exterioare. Atât pentru consumatori casnici cât și pentru cei industriali. Pe lângă multele avantaje pe care le are tehnologia LED, are un singur dezavantaj: prețul de achiziție.

Însă, acest lucru n-ar trebui să ne sperie. Prețul scade treptat, iar dacă achiziționezi becuri LED sau alte echipamente cu această tehnologie de la același furnizor poți obține un preț foarte avantajos. Deci, nu lua câte puține din diverse locuri. Fă-ți strategia de schimbare a iluminării incandescente sau economice de la acest moment cu cea LED pentru toată casa.

Vei vedea că merită.

4 avantaje ale tehnologiei LED de iluminare

  1. Consumă puțin și luminează bine. Consumă mai puțin decât becurile incandescente sau economice și oferă o iluminare mai bună decât acestea. Folosind LED-uri poți face 80% economie față de becurile incandescente și 30% față de cele economice. Noi zicem că e fenomenal!
  2. Au durată foarte mare de viață. Un bec LED de bună calitate poate rezista chiar și 50.000 ore de folosire. Adică vei avea mulți ani înainte fără bătăi de cap. Compară asta cu 1200 de ore în cazul unui bec incandescent sau 10.000 de ore în cazul unui bec economic. Se vede diferența de la distanță!
  3. Pornesc imediat. Becurile incandescente pornesc imediat, dar nu o dată s-au și ars în timp ce porneau. Becurile economice de tip neon au un timp de “încărcare” chiar și de câteva minute până ajung să ilumineze la capacitate. Între timp, tu aștepți. LED-urile pornesc imediat fără să-ți dea emoții.
  4. Nu sunt afectate de joaca la întrerupător. Și copiii tăi se joacă la întrerupător? Pornesc și opresc luminile prin casă? Și câte becuri s-au ars în felul asta? Întrebările sunt retorice, pentru că am pățit-o și noi. Becurile LED nu sunt afectate deloc de aceste cicluri repetate de pornire/oprire.

 

… și încă 4 care merită  luate în seamă

  1. Sunt mai rezistente. Becurile LED sunt mai rezistente la șocuri, la vibrații, la variații de temperatură, la umiditate. Evident, nu sunt indestructibile, dar nici la fel de fragile ca celelalte. Cumpără un singur bec LED și testează-l la maxim. Vei fi încântat de performanțele sale.

  2. Nu sunt fabricate din materiale periculoase. E trist să aflăm că majoritatea becurilor economice sunt fabricate din materiale daunătoare (mercur, plumb) pentru sănătatea noastră. LED-urile nu conțin astfel de materiale, sunt sigure pentru noi și pentru cei dragi ai noștri.

  3. Nu au emisii UV. O să radeți, dar dacă aveți un bec economic fluorescent cu defect de fabricație (crăpături în stratul de fosfor) vă puteți arde pielea din cauza emisiilor UV ca atunci când stați prea mult la plajă. E și ăsta un risc pe care nu e nevoie să vi-l asumați. Folosiți LED-urile, ele sunt 100% sigure.

  4. Nu se încălzesc / încing. Ai observat și tu că vara când stai cu becul incandescent pornit ore în șir, parcă e mai cald în casă? E ca și cum acolo sus la corpul de iluminat ai avea un reșou pornit. Metaforic vorbind, degeaba pornești aerul condiționat, dacă stai cu “reșoul” pornit. Eficientizează situația cât de repede posibil.

Tehnologia LED reprezintă viitorul

Economie și siguranță

Pentru că am înțeles cât de importantă este tehnologia LED avem în magazinul nostru online o gama largă de produse: becuri, lumini de veghe, lumini de ghidaj, lanterne, lămpi, proiectoare auto și de exterior, sisteme de iluminare. Regândește-ți sistemul de iluminare de acasă, comandă produsele dorite din magazinul nostru și vei obține o eficiență cu 80% mai mare decât în cazul iluminării incandescente. Dacă deja folosești iluminarea economică vei obține în plus 30% economie la electricitate și vei îndepărta din mijlocul familiei tale niște materiale periculoase. Tu ești acela care va face instantaneu calculul timpului de amortizare a investiției cunoscând aceste cifre.

Cere mai multe detalii chiar acum și colegii noștri îți vor propune cele mai eficiente produse pentru contextul locuinței sau firmei tale. Poți să ne contactezi prin e-mail cadou@supermisto.ro, telefon 0721-797910 (L-V 10-18) sau pe Facebook (non-stop!)

 

Pareri

pareri