Da, știm! A început școala și nimeni nu e încântat. Fiecare școală a găsit mai mult sau mai puțin o cale de a face “carte” cu copiii înscriși. Însă nu mai e deloc așa cum o știam noi. Nici cum o știau copiii noștri. Ministerul învățământului a spus că va da copiilor dispozitive (tablete) cu ajutorul cărora să poată învăța. Până la ora la care scriem aceste rânduri nu cunoaștem ca vreun copil să fi primit acea tabletă. Dar știm altceva: a început școala și copiii au zeci de teme de făcut în fiecare zi. Iată deci o dilemă mare atât pentru copii cât și pentru părinți.  

Cum își face copilul temele, cum se conectează la ore online dacă nu are cu ce? Poate că are un telefon dar e destul de incomod să-l folosească în procesul de învățare când are teme complicate de făcut și telefonul n-a fost conceput pentru așa ceva. Avem în portofoliul nostru câteva gadget-uri accesibile care te pot ajuta atât pe tine cât și pe copilul tău, cu privire la școală în principal dar nu numai.

Tastatură bluetooth

Dacă n-ai bani să-i cumperi copilului sau copiilor tablete și laptop-uri dar au toți telefoane bune cu conexiune la internet atunci le poți lua tastatura bluetooth. Ea se poate conecta atât la telefon cât și la tabletă (când o vor avea) și îi va ajuta să se conecteze mai ușor la orele online împreună cu colegii și profesorii dar mai ales să facă la timp vraful de teme pe care le au în fiecare zi. Se folosește ușor, se conectează rapid, este versatilă și compatibilă cu multe alte gadget-uri. Ca să nu mai spunem câtă economie faci la bani.

 

Căști audio in ear 

Dacă din diverse motive petreci mult timp acasă (lucrezi de acasă, poate ești șomer, etc) și te supără să asculți tot procesul de învățare online al copiilor tăi poți să rezolvi problema cu niște căști ușoare, accesibile și versatile. Când nu învață copiii poate le folosești tu să asculți muzică sau vreun ebook. Îți dau elan și când faci treburi prin casă, când îți cauți de lucru sau când ieși pe afară să faci sport.

Cameră IP

Dacă nici măcar pe vreme de pandemie nu stai pe acasă, atunci sigur ai nevoie de o camera IP ca să vezi dacă ai tăi copii se țin de carte sau trag chiulul în lipsa ta. Te vor ajuta atât în privința copiilor cât și în supravegherea părinților tăi în vârstă sau în supravegherea casei și bunurilor, știut fiind câte pozne pot face copiii când sunt singuri acasă. Avem mai multe modele de camere IP, de interior și de exterior, unele pe care le poți monta în camera lor, altele în holul de la intrare, altele în curte. În funcție de nevoi. Sunt ușor de montat, ușor de folosit, au prețuri accesibile și sunt performante așa cum îți dorești. Fac echipă bună cu celelalte gadget-uri pe care le mai și oriunde te-ai afla vei știi în timp real ce se petrece acasă. 

Bine de știut

Desigur că mai avem și alte gadget-uri utile: baterii externe, boxe bluetooth, sisteme de alimentare în caz că rămâi fără curent electric fix când ai mai mare nevoie de el și altele. Ne poți contacta oricând și-ți vom propune pachetul potrivit de produse care să-ți rezolve problemele, cu garanție, prețuri accesibile, livrare rapidă și sigură, cu consiliere tehnică gratuită. Te așteptăm. 

Pareri

pareri