Pentru a ne putea bucura de piesele muzicale preferate așa cum trebuie, avem nevoie de boxa wireless cu bluetooth.

Boxa wireless cu bluetooth este un accesoriu ce n-ar trebui să lipsească din viața unei persoane îndrăgostite de muzică și voie bună, dar mai ales din kitul de vacanță pentru sezonul estival. Fie că alegi să îți petreci vacanța la mare, fie la munte. Fie că alegi să faci, alături de prieteni, un grătar în pădurea de la marginea orașului, o boxă portabilă bluetooth va da tonul distracției. Muzica de calitate menită să anime atmosfera va răsuna din dispozitivul de dimensiuni reduse. El poate fi conectat la computer, la telefon sau la tabletă.

Astfel, dacă vrei să auzi sunetul valurilor mării împletindu-se cu tonurile romantice ale melodiilor din playlist-ul favorit, ori ciripitul păsărilor din vârful muntelui combinate cu basul energic, pune în bagajul tău de călătorie și o boxă portabilă bluetooth.

La ce putem conecta boxa wireless?

Bateria acestui dispozitiv ține câteva ore bune, iar încărcarea se face rapid. Apoi te poți apuca din nou de fredonat alături de artistul preferat. Un alt plus constă în faptul că, conectându-se prin bluetooth, nu ai grija cablurilor. Boxele portabile bluetooth din gama Supermisto.ro pot citi fisiere audio in diverse formate, din diverse medii de stocare. Acestea sunt compatibile cu orice telefon cu bluetooth, orice tabletă, fie cu sistem de operare Android, fie iOS. Sunt compatibile cu orice iPod, iPad, iPod Touch Mp3 Player, CD Player sau Walkman. Pot fi conectate si la laptop sau calculator, la Consola Nintendo DS si la Consola PSP.

Cu toate acestea, boxele wireless cu bluetooth Supermisto.ro pot funcționa ca orice media player independent. Ele sut dotate cu slot MicroSD, ceea ce înseamnă că, îți poți pune muzica pe un card MicroSD pe care îl introduci apoi în spațiul destinat lui din boxă. Au si slot USB, unde poți introduce un stick „îmbogățit” cu operele artiștilor pe care îi iubești. Mai mult decât atât, ele pot funcționa și ca radio.

Pe Supermisto.ro preturile boxelor portabile bluetooth variază între 125 și 300 de lei, unele boxe având particularități incredibile. Un exemplu este Boxa Bluetooth Discotecă, dotată cu o mini-orgă cu lumini, iar un altul este Boxa Bluetooth OZN, a cărei formă modernă amintește de navele extraterestre.

Pareri

pareri