Boxele Bluetooth, numite și portabile, au devenit din ce în ce mai populare în ultima vreme. Le vezi peste tot în vitrine și în reclame. Probabil te întrebi ce aduc ele în plus față de boxele tradiționale și de ce ar trebui să cumperi una. Ei bine, mai jos ți-am făcut o lista cu 5 avantaje importante ale acestor gadgeturi care te vor convinge de practicalitatea lor.

Cea mai bună boxă Bluetooth portabilă – Unde o găsești?

Wireless

Fără doar și poate, cel mai mare avantaj al acestor boxe este faptul că sunt wireless. Acestea se conectează ușor la orice device care dispune de tehnologia Bluetooth, iar tu nu va mai trebui să te complici cu fire și cabluri. Lipsa firelor aduce de asemenea un plus la capitolul estetică.

Portabilitateboxa bluetooth

Boxele Bluetooth sunt concepute în așa fel încât să poată fi transportate cât mai ușor. Datorită designului minimalist și dimensiunilor reduse le poți lua cu tine oriunde. Bucură-te de muzica favorită oriunde ai pleca, fie că ești la birou, în parc, pe plajă sau la sala de forță în timp ce te antrenezi. Acest device este un adevărat inamic al plictiselii.

Consumă puțin

Majoritatea gadgeturilor care apar în ultima vreme sunt concepute pentru a consuma cât mai puțină energie, acest aspect devenind din ce în ce mai important în segmentul device-urilor mobile. Boxele portabile nu fac excepție. Vei putea asculta muzică la ele fără a fi nevoit să le încarci prea des, acest lucru făcându-le ideale pentru activități în aer liber. Vezi aici care sunt factorii care determină autonomia lor.

Sunet de calitate

Calitatea sunetului acestor boxe este îndeajuns de bună pentru a menține atmosferă la o petrecere sau un picnic cu familia, boxa fiind destul de puternică pentru a se face auzită chiar și când e zgomot afară. O poți folosi de asemenea pentru prezentări la locul de muncă, fără a mai te îngrijora că cineva din sală nu te aude.

La acest capitol ele se ridică la nivelul boxelor tradiționale cu fir. Acest lucru se datorează progreselor făcute în ultimii ani în domeniul tehnologiei Bluetooth.

Ușor de conectat

Boxele se conectează foarte rapid și ușor prin Bluetooth. Sunt compatibile cu orice dispozitiv care dispune de această tehnologie, precum un smartphone, laptop sau tabletă. Odată conectate vor începe să redea muzica ta favorită în câteva secunde. Pe lângă asta, multe boxe Bluetooth dispun de un port USB, oferind posibilitatea de a reda piesele de pe un stick de memorie. Aceasta e o soluție ideală dacă ai rămas fără baterie la telefon. Și pentru ca tacâmul să fie complet, ele beneficiază și de microfon încorporat, permițând efectuarea de apeluri în regim hands-free.

3 modele de boxe Bluetooth compatibile cu iPhone 7

Boxe BluetoothUn alt avantaj al acestor gadgeturi este varietatea designului. Pe piață vei găsi boxe în diferite forme și culori. Fie că preferi un design sport sau un aspect mai elegant, vei avea de unde alege.

Așadar boxele portabile sunt device-uri audio foarte versatile și practice. Ușor ușor tehnologia wireless își face apariția tot mai mult în viețile noastre și devine o normalitate. Scopul principal al acesteia este să ne facă viața mai ușoară, iar Boxele Bluetooth nu fac excepție.

Dacă ești interesat să achiziționezi și tu una, iar calitatea este o prioritate, vizitează magazinul nostru online. Noi îți punem la dispoziție o gamă largă de boxe Bluetooth din care să alegi, indiferent de preferințe și de bugetul de care dispui.

 

Pareri

pareri