Telefoane și tablete

 

4 metode prin care îți faci telefonul mai rapid

Pe măsură ce telefonul se umple de fisiere și aplicații de care ai nevoie, ajunge să nu mai răspundă la fel de repede ca mai înainte. Iată câteva metode prin care poți să accelerezi un pic lucrurile așa încât să nu ai nevoie neapărată de un “upgrade”.

 

Gadgets & Gizmos

 

Bucură-te de Smart TV fără viruși ransomware

Credeai că dacă ți-ai luat Smart TV o să te bucuri mereu de adevărate spectacole la tine acasă, nu-i așa? Ei, s-ar putea să ai dreptate dar nu neapărat în sensul în care îți doreai tu: virușii ransomware au ajuns și pe smart TV-uri. Ai grijă cum manevrezi televizorul și ce fișiere folosești, ca să n-o pățești.

 

IT

 

Șterge-ți conturile și fii liber

E posibil ca după câțiva ani să ajungi să te obosească permanenta activitate online. Nu e deloc ușor să ții pasul cu toate schimbările și dacă munca ta nu se desfășoară musai în fața unui computer conectat la rețele și platforme, îți permiți să dai delete la căsuța de mail, la contul de Youtube sau Google+. Poți să faci asta relativ ușor.

 

Timp liber

 

Bine de știut: truc WhatsApp

Se întâmplă uneori să socializezi cu anumite persoane și să vina un moment în care vrei să pui capăt respectivei relații. Sau poate că vrei să ai posibilitatea să evaluezi dacă merită să investești în ea. Pentru astfel de situații e bine să stăpânești câteva trucuri de WhatsApp. Ca acesta, care te învață cum să citești un mesaj fără să se vadă.

 

Mișto  

 

Alege cel mai bun furnizor de internet

Îți place să ai cel mai rapid net. Altfel înseamnă să dureze prea mult descărcarea de filme sau muzică pe care o practici atât de des. Dacă vrei să ai confirmarea că ai ales bine sau dacă vrei să-ți schimbi providerul și să-l alegi pe cel mai bun, iată un grafic de mare ajutor.

 

Dacă ți-au plăcut recomandările noastre, Distribuie-le prietenilor tăi. – Sharing is caring!

Distribuie pe Facebook | Distribuie pe Google+

 

PS. Newsletterul nostru încearcă să ajute iubitorii de gadget-uri și IT cu informații utile. Dacă ai recomandări de articole, tutoriale, orice material care crezi că este de ajutor audienței noastre, te rugăm să ne trimiți recomandarea ta la cornelia@supermisto.ro.

___________

Abonează-te pe supermisto.ro și vei fi primul care află ofertele noastre la gadget-uri. Magazinul nostru online găzduiește zeci de produse cu prețuri atractive. Primești bonusuri interesante împreună cu comenzile tale iar transportul este gratuit prin curier oriunde în țară. Copyright @ SuperMisto 2017

Pareri

pareri