Valentine’s Day se apropie, iar tu probabil încă te gândești ce cadou să îi oferi persoanei iubite. Cu siguranță nu este o decizie ușoară, însă noi am decis să te ajutăm cu niște idei.

Dacă vrei să îți surprinzi iubitul sau iubita într-un mod inedit, ți-am făcut o listă cu patru dintre cele mai inspirate produse de pe supermișto.ro pe care le-ai putea achiziționa pentru el sau ea.

 

Cadou Pentru el

Cameră Sport și Auto HD. Pentru că orice bărbat iubește aventura, acest cadou cu siguranță îl va face să zâmbească și să te aprecieze mai mult, în special acum că va avea posibilitatea să filmeze și să împărtășească toate experiențele cu tine.

Nu ai cum să dai greș cu această cameră video multifuncțională, care poate fi folosită pe post de cameră auto, cameră de supraveghere, cameră subacvatică sau cameră pentru bicicletă.

Car Kit Hands-free. Deoarece în ziua de azi un bărbat e din ce în ce mai ocupat, el are tendința să facă mai multe lucruri deodată. Multitasking-ul nu este întotdeauna un obicei sănătos totuși, în special dacă vorbim despre vorbitul la telefon în timpul condusului.

Ține-l în siguranță cu un Car Kit Hands-free care îi va permite să vorbească la telefon cu tine în timp ce e la volan.

Supermișto.ro îți pune la dispoziție mai multe modele în funcție de necesitate și buget.

 

Cadou Pentru ea

Căști Bluetooth Cool. Cu un design simplu și plăcut, aceste căști fără fir îi vor face viața mai ușoară iubitei tale, fiind foarte comode și practice. Pot fi conectate la laptop, tabletă, telefon și alte device-uri care dispun de conectivitate Bluetooth. În plus, vei primi pe lângă ele un cadou, și anume o baterie externă portabilă.

Urmărește clipul de mai jos pentru o prezentare mai detaliată a acestui produs.

Boxă Bluetooth Portabilă. În ciuda dimensiunilor mici, această boxă portabilă este surprinzător de puternică. Având o autonomie de până la 5 ore, ea este ideală pentru picnicuri romantice în doi, oferindu-ți ție și iubitei tale posibilitatea de a asculta muzica favorită oriunde ați pleca.

Pareri

pareri