Ai intrat deja în febra cumpărăturilor de Ziua Îndrăgostiților și de Dragobete? Sunt zile când persoana dragă așteaptă cadouri și atenție deosebită. Deși ar trebui să ne arătăm afecțiunea tot anul, zilele acestea în care toată lumea serbează dragostea au o simbolistică deosebită. Și pentru că știm că te grăbești, nu ne mai lungim cu vorba.

Cadouri excelente pentru EA

O știi că vorbește mult la telefon în timp ce conduce mașina? Dacă da, cel mai potrivit cadou pentru ea este un car kit, pentru că o ajută să fie în siguranță la volan și să nu ia amenzi în trafic. Cine știe, dacă nu ia amendă, are bani și energie pentru o cină romantică! Că veni vorba, n-ar strica nici un suport în care să-și fixeze telefonul sau tableta cu rețeta favorită în timp ce bucătărește în timp record. Ba chiar i-ar veni la fix un termometru care să-i spună exact când trebuie să ia mâncarea de pe foc. Îndrăznim să te întrebăm ceva, ca între băieți. Când parchează, ți-e cam teamă să nu zgârie mașina nu-i așa? Un set de senzori de parcare ar rezolva situația elegant și ar fi și o declarație de dragoste.

Cadouri practice pentru EL

De câte ori vine acasa se plânge de incidentele din trafic? Îl auzi zicând ce bine i-ar prinde o cameră de bord? Atunci nu mai aștepta! Chiar dacă bugetul e unul mai mic, tot îi poți face o bucurie cu o cameră Full HD. O să-ți mulțumească în fiecare zi pentru un asemenea dar. Dacă îl știi pretențios, atunci o cameră oglindă cu filmare simultană față / spate l-ar bucura cu siguranță.

Îi place muzica? Avem mai multe modele de boxe bluetooth care l-ar ajuta să asculte non stop muzica preferată. Mai mult, avem modele de boxe care sunt și baterii externe (încarcă telefonul, tableta, etc.) iar una dintre ele se poate fixa și pe bicicletă – în caz că e genul sportiv.

De reținut

În magazinul nostru online găsești și alte gadget-uri care vă pot ușura și bucura fiecare zi, fie că sunteți împreună sau fiecare la muncă sau la școală. În caz că nu vă regăsiți în propunerile de mai sus, contactați-ne prin e-mail cadou@supermisto.ro, telefon 0721-797910 (L-V 10-18) sau pe Facebook și vom găsi împreună cel mai frumos cadou pentru persoana iubită.

Ultima actualizare 12 feb. 2019

Pareri

pareri