Vara s-a instalat treptat printre ploi și inundații. Și după atâta pagubă, clar nu vrei să mai facă și insectele pagubă în bugetul tău de familie. Cum așa? Păi la majoritatea aparatelor anti-insecte trebuie rezerve cu care să le alimentezi constant. Plus că nici aparatele nu-s chiar ieftine și nici eficiente 100%. Ai auzit de capcane BIO 100% eficiente dar nu știi de unde să le cumperi?

Avem noi o rezolvare! Apelează la Oferta verii!

Detalii și argumente găsești mai jos.

Capcane pentru interior și exterior:

Capcană UV pentru insecte SM550V

Acest model de capcană are aspect de felinar. Arată bine și e eficientă atât în interior cât și în exterior. Poate fi agățată sau așezată pe o suprafață plană Combate insectele pe o suprafață de până la 40-50mp. Se poate folosi oriunde ai nevoie: în dormitor, în living, în camera copiilor, în atelier, pe terasă sau în chioșcul din grădină. Funcționarea capcanei este foarte simplă: insectele zburătoare (de ex. ţânţari) sunt atrase de lumina UV emisă de capcană. În drum spre aceasta, întâmpină electrozii sub tensiune și insectele sunt neutralizate fără durere şi igienic. Ele cad în recipientul de colectare și pot fi îndepărtate cu ușurință (după ce se scoate din priză dispozitivul).

Pentru că nu folosesc niciun fel de chimicale și nici aerosoli, doar alimentarea electrică, aceste capcane sunt Bio. Le poți folosi fără grijă chiar și în preajma bebelușilor, nu vor face alergie. Nu au la ce! Capcanele sunt sigure pentru oameni și animale, neutralizând doar insectele. Au carcase de plastic dur – nici degețelele bebelușilor și nici lăbuțele animalelor de companie nu vor avea de suferit. Capcanele sunt de mici dimensiuni (26 cm lungime, 11 cm diametru), consumă puțin (3W) iar conectarea la rețeaua electrică se face cu un cablu lung de 90 cm. Dacă nu e suficient, puteți folosi un prelungitor obișnuit.

Capcane pentru interior

Capcană LED UV pentru insecte SM800V

Acest model se folosește numai în interior. Protejează de insecte încăperi de până la 20 mp. O poți folosi atât acasă, cât și în atelier, birou sau chiar în garaj când meșterești la mașină un timp mai îndelungat. Este de mici dimensiuni 12cm x 6,5 cm și se pune în priză, fără să mai fie nevoie de cabluri. Poate fi folosită și ca veioză, pentru că emite o lumină discretă, albăstruie.

Nici acest model de capcană nu folosește chimicale sau aerosoli. Dacă ești sensibil sau alergic la alte capcane, aceste modele nu-ți vor provoca probleme. Dimpotrivă! Te vor scăpa de insectele care îți produc disconfort și nopți albe. Poți să spui Adio ciupiturilor și bâzâiturilor care nu te lăsau să dormi. Sunt sigure pentru bebeluși, animale de companie – poți să stai liniștit. Capacul capcanei poate fi demontat așa încât să poți îndepărta insectele care se acumulează înăuntru. Ți se livrează și o periuță numai bună pentru această activitate periodică.

Important

Insectele sunt purtătoare ale multor boli, unele foarte periculoase. Țânțarii de exemplu, sunt de multe feluri și bolile pe care le provoacă an de an în întreaga lume suferă mutații. Tratamentele nu sunt mereu eficiente. Din păcate în România sunt puțini medici care știu să trateze bolile provocate de țânțari și reacțiile adverse pe care le au la tratamente. Sănătatea este un aspect foarte important, așa că trebuie să iei neapărat măsuri de protecție.

Oferta verii

Pentru că știm că vrei să fii protejat atât în interior cât și în exterior, am pregătit pentru tine oferta veriicine cumpără primul model, îl primește pe al doilea gratis. Gândește-te câte astfel de pachete îți trebuie și comandă chiar acum. Stocul este limitat. Oferim garanție 1 an de funcționare, dar știm că le vei avea multă vreme de acum înainte și că vei fi mulțumit de eficiența lor. Și noi le-am folosit, ca să ne convingem că îți furnizăm o soluție potrivită la problema insectelor de peste vară.

Ne poți contacta prin e-mail cadou@supermisto.ro, telefon 0721-797910 (L-V 10-18) sau pe Facebook și te vom ajuta cu plăcere.

iStock.com, Freepik

Pareri

pareri