Camera auto video este un dispozitiv extrem de util pentru șoferi, tot mai mulți devenind interesați de achiziționarea unui astfel de accesoriu. Poate fi de mare ajutor în cazul unor accidente sau evenimente nefericite petrecute în trafic. Filmările constituie dovezi ale nevinovăției în diferite cazuri mai mult sau mai puțin extreme . Mai mult decât atât, camerele auto pot fi utile și șoferilor care fac des excursii cu mașina și care își doresc să înregistreze traseul, la o calitate video foarte bună. Ce caracteristici are un astfel de echipament e foarte important.

În principal, urmărește să achiziționezi o cameră auto cu un unghi larg de vizualizare, pentru a surprinde imagini cât mai ample. De asemenea, și cu o capacitate de filmare HD sau Full-HD, pentru imagini cu o calitate cât mai bună.

IATĂ CE CARACTERISTICI ARE O CAMERĂ AUTO DE BUNĂ CALITATE:

  • Tehnologia HDR, pentru filmări echilibrate și de calitate chiar și când soarele strălucește cu putere.
  • O cameră auto de calitate trebuie să filmeze cursiv, să surprindă imagini clare, focalizate.
  • O cameră auto de calitate este echipată cu night vision (infraroșu). Doresti sa filmeze excelent si noaptea, nu-i asa?
  • O cameră auto bună trebuie să fie dotată cu stabilizator de imagine. Trepidațiile cauzate de calitatea drumului nu trebuie sa afecteze filmarea.
  • O cameră auto de calitate are modulul loop încorporat – poate filma continuu, suprascriind fișierele existente la umplerea cardului.
  • O cameră auto bună se încarcă direct de la bateria mașinii în timp ce filmează. O cameră auto cu baterie proprie se poate defecta rapid: se incinge si se umfla. Cauzează probleme și celorlalte componente în aceste situații.
  • O cameră auto de calitate este ușor de montat și demontat. Este preferabil un sistem de prindere cu ventuză, cu reglaje multiple.
  • O cameră auto de calitate are rezistență sporită la șocuri și la temperaturi extreme, cum ar fi înghețul.
  • O cameră auto de calitate are o memorie mare sau, după caz, un slot pentru card SD.
  • O cameră auto bună are funcție de play back. Ofera posibilitatea de a revedea momentele dorite instant, fără desfășurare în timp real.

De asemenea, un alt factor care v-ar putea ajuta în alegerea unei camere auto ar fi vizionarea pe Youtube a unor clipuri “home made”, neprelucrate. Acestea vă vor ajuta să vedeți cum filmează camera pe care vi-o doriți, cum o puteți instala, cum puteți viziona filmulețele înregistrate pe calculator sau laptop, precum și alte detalii tehnice.

Pentru mai multe accesorii auto care îți vor spori siguranța la volan, vizitează acum magazinul nostru de gadgeturi și profită de ofertele Supermișto!

Pareri

pareri