Tehnologia Bluetooth s-a îmbunătățit mult în ultimii ani. Dacă în trecut căștile Bluetooth fără fir erau destul de costisitoare și lăsau de dorit la capitolul sunet, acum situația s-a schimbat. În prezent, majoritatea accesoriilor de acest tip de pe piață au un preț accesibil. Și oferă o calitate superioară a sunetului, comparabilă cu cea a căștilor cu fir. Dacă vrei să achiziționezi o pereche de căști noi, însă nu ești decis ce model să alegi, mai jos ai 3 motive pentru care ar să mergi pe mână unor căști Bluetooth.

O pereche de căști Bluetooth te scapă de fire

Un avantaj uriaș pe care acest accesoriu îl prezintă este faptul că nu are fire sau cabluri atașate. Vei putea asculta muzică mult mai lejer fără a te mai îngrijora că vei rupe sau încalci firele. Sunt ideale pentru activități fizice precum excursiile pe munte, alergatul în parc sau antrenamentul la sală, unde cablurile căștilor tradiționale ar reprezenta un inconvenient serios.

Căștile Bluetooth îți pot face viața mai ușoară. Hai să vezi cum.

Elegante și moderne

Majoritatea căștilor Bluetooth au un design sport și sunt construite în așa fel încât să stea fixate bine pe cap. Chiar și când ești în mișcare, fără a compromite confortul. Pe lângă confort, ele arată și bine, potrivindu-se cu orice ținută. Un accesoriu cu aspect modern care va întoarce multe priviri.

Apeluri telefonice hands-free

Un alt aspect important al căștilor este faptul că au microfon încorporat. Acest lucru îți va permite să efectuezi şi să primești apeluri în regim hands-free. Majoritatea modelelor dispun de un buton prin care poți să răspunzi la telefon fără a mai fi nevoit să îl scoți din buzunar.

Ești îngrijorat că acest tip de căști va consuma bateria telefonului mai repede? Ei bine, află că ele nu necesită prea multă energie pentru emiterea semnalelor. Astfel se economisește bateria device-ului la care sunt conectate. Acest lucru se datorează tehnologiei Bluetooth, care a devenit din ce in ce mai eficientă în ultimii ani.

Dacă ești un consumator avid de muzică, este bine să fii pregătit pentru orice eventualitate. Noi îți recomandăm achiziționarea unei baterii externe. Acest accesoriu este foarte util și te va salva în cazul în care ai rămas fără baterie la telefon și nu ai posibilitatea să îl încarci.

Pentru mai multe noutăți din domeniul tehnologiei și gadgeturilor, abonează-te la newsletter-ul nostru și dă-ne like pe Facebook.

 

Pareri

pareri