Telefoane și tablete

 

Google Ara+ și smartphone-ul modular

Chiar dacă din 2013 până acum nu s-a făcut foarte mare caz de proiectul Ara+ el a continuat să dezvolte smartphone-ul modular. Se pare că spre sfârșitul acestui an va ieși pe piață un prim model. Va avea modul pentru cameră foto și video, baterie, sunet, etc. Nu e rău deloc, nu-i așa?

 

Gadgets & Gizmos

 

Căști care traduc în timp real

Nu ți-au plăcut limbile străine. Dar ai nevoie să interacționezi cu oameni care nu știu românește sau să folosești programe care n-au versiuni în română. Eh, nu mai e o problemă, pentru că au apărut căștile care traduc în timp real. Adio traducători, mergeți în șomaj.

 

IT

 

SSD UV400 de la Kingston  

Numai bun pentru upgrade-uri și sisteme noi, SSD UV400 are viteze de până la 550MB/s pentru operaţiile de citire şi 500MB/s la cele de scriere a datelor. Consumă puțin și e adecvat notebook-urilor şi altor dispozitive mobile. Garantează protecţia datelor chiar şi în situaţiile când dispozitivul este expus la şocuri şi vibraţii care ar deteriora un hard disk obişnuit. Vrei și tu?

 

Timp liber

 

Google Allo o aplicație bine pusă la punct. S-ar putea să-ți placă

Chiar dacă ești dependent de Skype și Messenger merită să afli că există o nouă tentație în materie de comunicare: Google Allo. Oare te va convinge să renunți la celelalte programe? S-ar putea, pentru că gigantul american a pus tot ce-ți trebuie în această aplicație.

 

Mișto  

 

ICEEfest şi ShortsUP – cel mai mare festival dedicat Internetului și tehnologiei, te invită la film

Viața în era digitală” e un concept interesant. De fapt, nu doar atât, pentru că trăim digital zi de zi. Suntem mai mult online, conectați la diverse echipamente care de care mai spectaculoase. Am uitat cum e să fim… deconectați. Tocmai de asta există un festival care și-a propus să ne deconecteze măcar pentru câteva ore.

 

Dacă ți-au plăcut recomandările noastre, Distribuie-le prietenilor tăi. – Sharing is caring!

Distribuie pe Facebook | Distribuie pe Google+

 

PS. Newsletterul nostru încearcă să ajute iubitorii de gadget-uri și IT cu informații utile. Dacă ai recomandări de articole, tutoriale, orice material care crezi că este de ajutor audienței noastre, te rugăm să ne trimiți recomandarea tala cornelia@supermisto.ro.

___________

Abonează-te pe supermisto.ro și vei fi primul care află ofertele noastre la gadget-uri. Magazinul nostru online găzduiește zeci de produse cu prețuri atractive. Primești bonusuri interesante împreună cu comenzile tale iar transportul este gratuit prin curier oriunde în țară. Copyright @ SuperMisto 2017

Pareri

pareri