La sală trebuie să te concentrezi. La sală trebuie să nu fii distras. La sală trebuie să dai tot ce ai mai bun. Și pentru asta ai nevoie de căștile sport, nu de orice fel de căsti.

Toți pasionații de sală și sport în general știu prea bine, atunci când e momentul să începi, nimic altceva nu mai contează, decât să îți termini treaba. Nu există distrageri, griji, probleme. Ești doar tu și cu tine și trebuie să îți duci misiunea la capăt.

Azi ai un antrenament de 1 oră jumătate pentru spate și biceps? Știi sigur că nu te vei opri după prima oră, până nu vei termina. Mâine vrei să alergi 10 km? Ești conștient că nu o să spui stop când ajungi la 8,5 km. În weekend vrei să mergi 50 km cu bicicleta pe munte? Nimic nu te va opri până nu treci și peste ultima pantă și ajungi în vârf.

Determinare și concentrare

Pentru toate acestea ai nevoie de un lucru: determinare. Dar cum capeți această „determinare” care dă naștere celor mai mari atleți, celor mai memorabili artiști și celor mai puternici oameni obișnuiți? E foarte simplu, te concentrezi!
Concentrarea este cheia determinării, iar determinarea este cheia succesului. Toți avem metode diferite de a ne concentra. Unii meditează, alții fac exerciții de respirație, dar cei mai mulți dintre noi folosesc muzica. Da, muzica, asupra căreia s-au făcut atâtea studii care arată efectele ei benefice asupra stării de spirit și a sănătății. Știi melodia aceea a ta, pe care o asculți mereu când ai nevoie de un imbold, care te motivează să faci tot ce ți-ai propus.

Așa că îți pui căștile sport în urechi și îi dai play.

Și totul ar merge perfect…

Doar că firul se încurcă și asta îți amintește și că trebuie să cumperi mâncare pentru în seara asta, casca stângă îți cade din ureche și te face să te gândești la eseul pe care îl ai de făcut pentru mâine, iar sunetul nu mai e clar și nu poți să faci altceva decât să intri în panică știind că săptămâna viitoare ai o prezentare foarte importantă de făcut. Așa este, aceste mici inconveniente te duc cu gândul la treburi și probleme, te scot din starea ta de concentrare, te fac sa îți pierzi determinarea. Să nu mai fii în stare de nimic.

Dar totuși, nu renunți! Și realizezi că mereu există o soluție. Așa că te apuci de căutat și găsești ce ai nevoie – nu doar niște căști bluetooth oarecare, ci o metodă de a scăpa de orice distragere, de a te putea concentra și de a-ți oferi ajutorul necesar pentru depășirea tuturor barierelor.

Deci, nu mai căuta scuze, ajută-te și realizează tot ce ți-ai propus cu căștile sport adecvate.

 

Pareri

pareri