nw17

Telefoane și tablete

 

Cât de bun e internetul de pe telefonul vostru?

Ați observat și voi că pe ecranul telefonului vă apar tot felul de simboluri? Unele dintre ele indică de fapt calitatea conexiunii voastre la internet. Haideți să vedeți ce înseamnă fiecare și ce ar fi bine să aveți.

Gadgets & Gizmos

 

Încarcă-ți bateria din mers

Toată lumea visează la o baterie care să nu se mai descarce atât de repede ca celelalte. Iar când se descarcă, să se încarce repede, nu să stea o noapte întreagă la alimentare. Se pare că suntem mai aproape de visul ăsta decât credem.

 

IT

 

Scapă de durerea de cap pe care ți-o provoacă driverele

Când ți-e lumea mai dragă te pomenești că un driver de pe computerul tău e lipsă sau dă semne de oboseală, adică trebuie actualizat. Dar dacă vrei să afli situația driverelor și să le rezolvi odată, nu e deloc simplu. Tocmai pentru o astfel de situație avem noi o soluție de pus în practică.

 

Timp liber

 

Lucruri pe care nu știai că le poți face cu Facebook Messenger  

Facebook-ul a facut din Messenger cea mai utilizată aplicație de comunicare. Însă, e posibil să nu știi să folosești toate funcțiile sale pentru că periodic sunt adăugate unele noi și ca utilizator nu mai apuci să ții pasul cu ele. Uite ce e bine să știi.

 

Mișto  

 

Știi ce folositoare sunt bateriile externe?

Folosim multe device-uri mobile zi de zi. Fie că suntem acasă, la muncă, pe stradă sau la școală avem nevoie de o sursă de alimentare pentru ele. Și se întâmplă adesea că atunci când facem ceva important, ne lasă bateria. Bine ar fi ca în astfel de situații să avem o sursă alternativă de alimentare. Nu-i așa?

 

 

Dacă ți-au plăcut recomandările noastre, Distribuie-le prietenilor tăi. – Sharing is caring!

Distribuie pe Facebook | Distribuie pe Google+

 

 

PS. Newsletterul nostru încearcă să ajute iubitorii de gadget-uri și IT cu informații utile. Dacă ai recomandări de articole, tutoriale, orice material care crezi că este de ajutor audienței noastre, te rugăm să ne trimiți recomandarea tala cornelia@supermisto.ro.

___________

Abonează-te pe supermisto.ro și vei fi primul care află ofertele noastre la gadget-uri. Magazinul nostru online găzduiește zeci de produse cu prețuri atractive. Primești bonusuri interesante împreună cu comenzile tale iar transportul este gratuit prin curier oriunde în țară. Copyright @ SuperMisto 2017

Pareri

pareri