Te numeri printre fericiții care sunt încă în vacanța de iarnă? Bucură-te de ea! Fă în așa fel încât, atâta vacanță câtă mai ai, chiar să merite. Și cum în majoritatea țării nu e zăpadă, ne gândim că cel mai probabil vei pleca undeva la munte ca să te bucuri de sporturile de iarnă – ski, snowboard, săniuș, etc. și să te cazezi la vreo cabană în vârf de munte. Așadar, ce gadget-uri iei cu tine pentru ca această vacanță să fie una reușită și să te bucuri de ea la maxim?

Action Cam 4K, aventură la un alt nivel

Dacă într-adevăr ești îndrăgostit de sporturile de iarnă și de aventură înseamnă că n-ai cum să pleci la drum fără un action cam. Avem în portofoliul nostru un model cu filmare 4K care are și un set perfect de accesorii așa încât indiferent ce ți-ai dori să filmezi să iasă ireproșabil chiar și din unghiuri imposibile. Imaginează-ți, filmări din mijlocul acțiunii, nu de pe margine! Camera are o mulțime de setări, opțiuni și aplicații încât suntem siguri că te vei declara mulțumit de utilizarea ei. Aruncă aici o privire ca să vezi cum filmează.

Nu te poți lipsi de un monopod! Un gadget foarte practic

Dacă bugetul e mai mic și vrei să filmezi sau să faci poze cu telefonul din dotare sau poate cu tableta, înseamnă că ai nevoie de un monopod (selfie stick). Dacă vrei să te afli și tu în propriile poze de vacanță! Se strânge și se transportă cu ușurință iar când ai nevoie de el se extinde până la 97 cm. Sigur nu te va încurca în bagaj. Are unghi reglabil, prindere universală și declanșator Bluetooth.

Muzica e nelipsită în vacanță. Alege boxa potrivită

Bineînțeles că nu te vei lipsi de muzică în vacanță! Cu atât mai mult cu cât ai în plan și ceva petreceri. Poți lua cu tine o boxă portabilă, cu autonomie de câteva ore și pe care poți asculta muzică de pe o mulțime de dispozitive. Avem mai multe modele atractive ca design și specificații tehnice. Boxa aleasă poate fi player mp3, boxă bluetooth sau cu fir și radio FM. Modelele din magazinul nostru sunt compatibile cu toată gama de gadget-uri pe care le folosești în mod curent: telefon, tabletă, laptop, console diverse, iPod, etc. Poți folosi boxa și ca hands free când răspunzi la telefon! Cu așa de multe posibilități, e clar că nu se poate să n-o ai la tine în vacanță.

Desigur că am mai avea și alte recomandări, dar te lăsăm pe tine să analizezi oferta noastră. Dacă îți place ceea ce vezi, nu uita să te abonezi la newsletter. Așa vei fi la curent cu orice noutate din magazinul nostru online. Te așteptăm.

Pareri

pareri