Studiind piața celor mai performante Camere de Securitate am observat că se detașează Camera IP Wireless, caracteristicile recomandând-o ca fiind cea mai bună pentru marea majoritate a utilizatorilor.

DE CE AM ALES ACEST MODEL DE CAMERĂ IP?

Am optat pentru acest tip de cameră pentru că filmează Full HD, are infrared, sunet bidirecțional, este compatibil prin diferite aplicații cu sistemele de operare iOS, Android, Windows, MacOSX și motoarele de căutare Internet Explorer, Firefox sau Chrome, capacitate de stocare pe MicrocardSD, mobilitate semnificativă, conectivitate facilă.

Modelul imediat următor în lista noastră are performanțe similare cu camera Camera IP Wireless cu filmare HD SMC24S aleasă de noi cu diferența că aceasta filmează HD.
Pentru cine preferă modul cum arată aceasta, este o alegere la fel de bună.

CUM AM ALES ACEASTĂ CAMERĂ IP WIRELESS

Ingineri specializați în sisteme de supraveghere au studiat zeci de modele de camere wireless promovate pe site-urilede profil. După o analiză riguroasă, atât din punct de vedere practic cât și studiind review-urile celor mai bine vândute astfel de dispozitive pe pagini cum ar fi amazon.com sau best buy, aceștia au reușit să alcătuiască o listă care conține funcțiile cele mai căutate la astfel de camere wireless:

  • Calitatea imaginii
  • Filmare nocturnă (infrared)
  • Sunet
  • Modul de instalare
  • Compatibilitate
  • Posibilitatea înregistrării
  • Mobilitate
  • Preț

DE CE AR TREBUI SĂ NE CREZI?

Pe baza listei de mai sus, rezultat al cercetării specialiștilor, noi am alcătuit profilul celei mai bune camere IP Wireless:

În ceea ce privește calitatea imaginii, Camera IP Wireless filmează în HD (720p), adică mai mult decât ar fi necesar pentru un dispozitiv de supraveghere. Coroborat cu capacitatea de a capta imagini în întuneric datorită funcției infrared, obținem optimul pentru acest gen de echipament.

Acest model de cameră wireless este dotată și cu sunet bidirecțional, adică poate transmite sunetul spre zona supravegheată dar în același timp îl și poate capta, ceea ce-i conferă posibilitatea utilizatorului să comunice cu cei aflați în incintă.

Modul de instalare este foarte simplu, pe sistem plug & play. Se conectează la rețeaua wireless existentă astfel încât imaginile transmise pot fi urmărite oricând pe orice device (PC, laptop, tabletă, telefon).

COMPATIBILITĂȚI ȘI DOTĂRI

Este compatibilă cu sistemele de operare iOS, Android, Windows, Mac OSX, imaginile putând fi vizualizate și prin intermediul navigatoarelor de web, cum ar fi Internet Explorer, Firefox ori Chrome.
Fiind dotată cu slot microSD, Camera IP Wireless poate funcționa și ca un DVR, înregistrând imaginile pe card, imagini care ulterior pot fi descărcate și prin internet.

În ceea ce privește mobilitatea, această cameră wireless stă foarte bine. Adică nu stă, ci se ”mișcă” foarte bine, rotindu-se cu 355 grade pe orizontală și 120 grade pe verticală, reducând astfel punctele moarte la minim. Cu o singură cameră de acest tip poți practic acoperi întreaga încăpere.

DE CE AI NEVOIE DE O CAMERĂ IP?

De câte ori nu ți s-a-ntâmplat să pleci de-acasă cu inima strânsă, neștiind ce năzbâtii mai poate face animalul tău de companie? Nu o dată ți-ai găsit canapeaua zdrențuită, semn că pisica ta a folosit-o pe post de poligon de ascuțit gheare.

Copilul a rămas acasă cu bona și la câte vezi că se-ntâmplă la știri realizezi că numai bine ți-ar prinde o asemenea cameră wireless ca să poți supraveghea în orice moment al zilei locuința de oriunde te-ai afla.
S-a întâmplat să-ți găsești mașina zgâriată ori lovită în parcare? Ce bine ți-ar prinde o asemenea cameră, nu?

ALTE SITUAȚII

Ai impresia uneori că angajații tăi nu utilizează în mod eficient timpul de lucru? Te-ai gândit să aplici proverbul românesc care spune că ”ochiul stăpânului îngrașă vita” și să-i ai sub supraveghere. Totodată, datorită sunetului bidirecțional, poți comunica mai ușor decât prin telefon.

A fost cazul în care la birou sau acasă ai avut ”musafiri” nepoftiți. Cu această cameră HD poți vedea mai mult decât umbre, poți distinge figuri. Chiar și noaptea, pentru că e dotată cu infrared. O poți instala oriunde ai curent electric.

Nu ai timp să stai permanent online? Nicio problemă, facilitatea de înregistrare pe miniSD card îți permite să stochezi imaginile și să le descarci ulterior.

DETALII

Camera IP Wireless este prezentată în detaliu aici. Vezi exact ce anume conține pachetul, cum se instalează și, mai mult, vezi cum funcționează.
Supermisto.ro îți oferă acum bonus la acest produs O Memorie MicroSD card de 16Gb!

În plus, în această perioadă produsul este La Ofertă și are și Transport Gratuit oriunde în țară!

Pareri

pareri