Te-ai gândit să-ţi dotezi maşina cu tot ce ai nevoie în trafic? Foarte bine, era momentul. Însă, dacă îţi cumperi camera de la o firmă, carkit-ul de la alta şi apoi cauţi tot felul de accesorii care să-ţi facă viaţă mai uşoară prin alte magazine, înseamnă că ajungi la o sumă destul de mare la final. Tocmai de asta, specialiştii de la Supermişto s-au gândit să facă un pachet auto complet special pentru şoferi. Adică un pachet de produse practice, potrivite unui șofer responsabil. Eşti curios să afli ce conţine?

PACHET AUTO – CAMERA FULL HD CU NIGHTVISION

Camera inclusă în acest pachet auto poate fi un martor imparțial în caz de nevoie. Are înregistrare audio-video la o rezoluţie Full HD de 1920×1080 interpolată. Face poze de 5 Mpx şi are zoom digital 4x. Display-ul de 2.7 inch şi funcţia playback îţi permit să vezi ce-ai filmat chiar pe ecranul camerei. Are unghi de filmare larg, de 140 grade, aşa încât vezi atât trotuarul cât şi sensul opus. Acest lucru este foarte practic atunci când ieşi cu maşina în trafic şi ai nevoie de cât mai multe informaţii. Are senzor de mişcare, care îţi e de mare folos atunci când îţi parchezi maşina.

Sau dacă vrei să vezi cine ţi-o avariază când nu eşti în preajmă. Are nightvision – adică este concepută să filmeze şi noaptea. Suportă memorie SD/MMC până la 32GB şi are porturi USB/HDMI/AV. Această cameră are toate funcţiile de care ai mare nevoie atunci când conduci şi îţi trebuie un martor de trafic imparţial.

PACHET AUTO – CAR KIT PRACTIC

Car Kit-ul te ajută să nu-ţi risipeşti banii pe amenzi, pentru că sunt şi situaţii în care e important să vorbeşti la telefon când conduci. Sigur că trebuie să fii atent la trafic şi să-ţi ţii mâinile pe volan! Tocmai de aia are hands-free: preiei apeluri telefonice cu mare uşurinţă. Are modulator FM în caz că te plictiseşti câtă vreme eşti în maşină şi transmite la radioul maşinii muzica de pe card SD sau de pe un stick USB. Toate operaţiile au suport vocal iar car kit-ul se deconectează automat după o perioada mai lungă de nefunctionare. Are Bluetooth 3.0, port USB şi suportă memorie SD.

BONUSURI ȘI GARANȚIE

Că să poţi folosi produsele din acest pachet auto imediat ce le primeşti, îţi oferim un set de bonusuri practice: un card de memorie MicroSD de 16 GB , un adaptor, un splitter de mufă brichetă cu 3 ieşiri, USB cu care să încarci telefonul, precum şi un suport de telefon cu ventuză. Toate acestea îţi vor sări în ajutor de câte ori vei avea nevoie. Nu va mai trebui să le cauţi prin magazine, să ai grijă la compatibilităţi şi să scoţi alţi bani din buzunar. Acest pachet se livrează gratuit prin curier şi are garanţie 1 an. Şi pentru că vrem că utilizarea produselor să fie cât mai simplă, avem în contul nostru de Youtube tutoriale video iar în colet găseşti instrucţiuni tipărite în limba română. De asemenea, tehnicienii noştri îţi stau la dispoziţie pentru orice situaţie. Pentru că vrem să avem clienţi mulţumiţi.

 

 

Pareri

pareri