Telefoane și tablete

 

Cele mai utilizate 5 minciuni în reclamele la smartphone-uri

Chiar dacă știi că unele reclame nu sunt 100% adevărate ești tentat să “înghiți” ceea ce ți se servește, mai mult pentru că speri să fie adevărate. Însă, dacă le identifici tacticile în mod conștient și atent, nu vei mai cădea în capcană. Iată care sunt cele mai vehiculate dintre ele.

 

Gadgets & Gizmos

 

Brățara de fitness – pentru cei interesați de monitorizarea rezultatelor

Deși nu ne place să recunoaștem, suntem din ce în ce mai sedentari. Și din cauza asta căutăm soluții. Vrem să ne recăpătăm silueta, ne facem abonament la sală, ieșim în parc și ne monitorizăm progresele. N-ar strica să ne luăm și o brățară inteligentă pentru fitness, nu-i așa?

 

IT

 

Repară Erorile Windows 10

Sunt mai multe utilitare care au menirea de a repara problemele din diverse versiuni ale sistemului de operare Windows. Cea prezentată în acest tutorial este cea mai nouă și, desigur, se adresează utilizatorilor de Windows 10.

 

Timp liber

 

Netflix video on demand via UPC pentru abonații români

Compania care deține UPC și Netflix au semnat un acord prin care abonații UPC vor beneficia de acces la platforma video-on-demand a Netflix-ului. După cum știți, acesta din urmă a intrat pe piața românească dar fără prea mare succes din cauza prețului la abonamente și a conținutului în care publicul român nu se regăsea. Iată un prim pas care ar putea să redreseze situația.

 

Mișto  

 

Jocurile cu cele mai frumoase coloane sonore

Ai zice că atunci când alegi un joc te gândești mai mult la subiect, grafică și elemente surpriză. Dar se pare că și coloana sonoră a unui joc contează foarte mult, pe lângă celelalte repere. Iată aici câteva jocuri celebre care captează și în acest fel. Interesant, nu-i așa?

 

 

Dacă ți-au plăcut recomandările noastre, Distribuie-le prietenilor tăi. – Sharing is caring!

Distribuie pe Facebook | Distribuie pe Google+

 

PS. Newsletterul nostru încearcă să ajute iubitorii de gadget-uri și IT cu informații utile. Dacă ai recomandări de articole, tutoriale, orice material care crezi că este de ajutor audienței noastre, te rugăm să ne trimiți recomandarea ta la cornelia@supermisto.ro.

___________

Abonează-te pe supermisto.ro și vei fi primul care află ofertele noastre la gadget-uri. Magazinul nostru online găzduiește zeci de produse cu prețuri atractive. Primești bonusuri interesante împreună cu comenzile tale iar transportul este gratuit prin curier oriunde în țară. Copyright @ SuperMisto 2017

Pareri

pareri