Ca în fiecare an în această perioadă facem o retrospectivă a celor mai populare produse din portofoliul nostru. Fie că vrei să faci un cadou celor dragi, fie că vrei să te actualizezi la capitolul tehnologie, sigur ai nevoie de câteva argumente practice.

 

Cea mai vândută Cameră Auto Oglindă

Cea mai vanduta camera auto oglinda din portofoliul nostru este Camera Auto Oglindă Full HD Touch ecran 7 inch SM700. Deși are un preț ceva mai mare decât alte modele de camere auto, acesta este justificat pe deplin. Înainte de toate, nu se livrează doar o cameră față ci și una de spate, astfel că filmarea este simultană și știi tot ce se petrece în trafic. Un alt argument ar fi că acea cameră față cu aspect de oglindă se aplică peste retrovizoare și puțini își dau seama că acolo e o cameră de filmare. În felul ăsta nu atrage atenția hoților iar funcția touchscreen e foarte practică atunci când vrei să manevrezi repede camera.  

 

Cea mai vândută Cameră Auto Full HD

Ai nevoie de un martor de trafic dar bugetul e mai mic? Clienții noștri au ales camera auto Full HD SM628. Este ideală pentru filmare atât ziua cât și noaptea. Filmarea rezultată e clară și poate fi folosită ca dovadă în caz de incident în trafic. Iar prețul este foarte accesibil. Un model cu filmare Full HD, cu design rafinat, meniu practic și led-uri pentru filmare nocturnă! Nu-l poți rata.

 

Cea mai vândută Cameră IP pentru supraveghere de interior

Supravegherea de interior capătă o importanță din ce în ce mai mare pentru că și riscurile unor incidente au crescut. Fie că vrei să-ți supraveghezi casa, biroul, magazinul, etc. ai nevoie de un produs eficient, nu prea scump și pe care să-l poți instala chiar tu, iar utilizarea lui să fie o joacă de copil. Chiar acestea au fost criteriile după care clienții noștri au ales modelul SM6203. Desigur, mai sunt și alte funcții care au contat: LED-urile pentru filmare de noapte, capacitatea de rotire a camerei pe orizontală și verticală, conectarea ușoară la internet, etc.  

 

Cel mai vândut model de căști bluetooth

Persoanele active, iubitoare de sport, drumeții și aventură au ales căștile SMTBTST421. Și e de înțeles! Orice activitate sportivă este mai eficientă când asculți ceva muzică și pentru asta ai nevoie de căștile adecvate. Mergi la sală ca să-ți întreții condiția fizică? Antrenamentele sunt mai eficiente cu muzică. Ieși în parc la alergat? Nu te poți despărți de muzică. Și drumețiile montane sunt mai plăcute când asculți muzică preferată! Aceste căști sunt la fel de potrivite la birou, la școală, etc. 

 

Cea mai vândută Cameră sport

Camera sport 4K vine să filmeze orice aventură. A trecut vremea când te puteai mulțumi cu poze făcute “de pe margine”. Acum ai nevoie de filmare din miezul aventurii, altfel nu te mai crede nimeni că ai făcut scufundări, escaladă sau că ți-ai doborât propriul record. Argumentele pentru care acest model de cameră sport s-a vândut foarte bine sunt filmările fabuloase 4K, funcțiile foarte practice și accesoriile care îți permit să filmezi orice aventură îți dorești.  

 

Cel mai vândut model de carkit

Când petreci mult timp la volan e clar că îți trebuie un carkit altfel fie te plictisești, fie încasezi amenzi pentru vorbit la telefon. Tot de asta clienții noștri și-au cumpărat carkit-ul USB590. Un adevărat succes. Orice șofer are nevoie de un astfel de gadget. Așa timpul trece mai repede și mai plăcut. Iar banii pe care altădată îi dădeai la amenzi, acum au rămân în buzunar. Adică, la locul lor!

 

Cea mai vândută Boxă Bluetooth

Cei care iubesc muzica știu ce caută când vine vorba de o boxă portabilă. Sunetul trebuie să fie impecabil, bateria să țină câteva ore bune, bass-ul să fie incredibil, iar conexiunea bluetooth să fie stabilă până la 10 m distanță de sursă. Acestea sunt caracteristicile Boxei Pilula cu Muzică și motivele pentru care clienții noștri au ales-o. Poate fi conectată la laptop, tabletă, telefon. Adică o poți folosi oriunde ai fi – la școală în pauză, la birou, la sala de sport, în vacanță, etc. Se potrivește oricui iar prețul este accesibil în comparație cu alte produse.

 

Cel mai vândut gadget

Românii sunt mari petrecăreți, pentru asta nu avem nevoie de vreo dovadă, nu-i așa. Tocmai de asta clienții noștri și-au cumpărat în număr mare un produs 2 în 1: boxă bluetooth și bec smart. Așa au reușit să transforme orice petrecere ad-hoc în ceva cu adevărat special: muzică de calitate și jocuri de lumini exact ca în club.

 

În loc de concluzie

Iată că am ajuns la finalul trecerii noastre în revistă. Pentru că avem încă multe produse interesante, numai bune pentru a fi făcute cadou în această perioadă, te invităm să arunci o privire în magazinul nostru online. Poate îți vin ceva idei de noi achiziții. La mulți ani și în anul 2018 să ai parte numai de super-gadget-uri! De la SuperMișto, desigur.

 

 

Pareri

pareri