Iată 4 produse numai bune pentru iubitorii de gadget-uri. În lumea super tech în care trăim, este aproape imposibil să ne lipsim de aceste dispozitive atât de practice.

Și de ce să o facem dacă ele ne ușurează viața? Folosim camere auto pentru a supraveghea traficul și pentru a avea un martor obiectiv.

Folosim camere IP pentru a ne supraveghea copiii și pentru a fii mereu în siguranță. Și acestea au fost doar câteva exemple de echipamente performante care ne ajută în viața de zi cu zi.

Dacă până acum nu ai folosit aceste ajutoare practice, este vremea să o faci.

TOP 4 PRODUSE POPULARE LA SUPERMIȘTO

 

  Camera Auto Oglindă Full HD E ACE-SM201

Camera oglindă este un echipament performant de monitorizare față/spate a traficului. Are un unghi de filmare de 170 grade, display de 5 inch, filmează HD în buclă, simultan cu ambele camere. Se fixează ușor peste oglinda automobilului. Are funcție foto de 12 MP, G senzor și mod parcare. Oare ce-și poate dori mai mult o persoană care se află multă vreme în trafic?

 

 

Camera IP Wireless pentru Supraveghere cu filmare HD SM6219

Camerele de supraveghere și-au dovedit utilitatea într-o mulțime de ipostaze: de la supravegherea locuințelor și spațiilor comerciale până la supravegherea bebelușilor în camerele lor. Camera SM6219 folosește tehnologie Pan & Tilt, are rezoluție HD/VGA/QVGA, lentilă 3.6 mm, 11 LED-uri IR și poate fi rotită 355 grade orizontal și 120 grade vertical. Orice filmează transmite prin internet. Poți să vezi orice filmează, oriunde te-ai afla.

 

 

 
 moft Camera Auto Full HD cu Pornire Automată și Înregistrare Continuă

Iată un produs accesibil, practic și simplu de folosit. Nu pleca la drum fără el! Înregistrează audio-video la o rezoluție HD de 1920×1080, are funcție foto 5 MP, zoom digital 4x, dimensiune display 2.7 inch și unghi larg de filmare. Are senzor de mișcare și nightvision. Poți vizualiza înregistrările direct de pe cameră, pentru că are funcție playback. Este cel mai bun partener de drum pe care îl poți avea.

 

 

Camera Auto Oglindă Full HD SM010

Camerele oglindă sunt preferatele șoferilor pentru că filmează față/spate simultan. Practic știi tot timpul ce se întâmplă. Filmează la rezoluție 1080p Full HD cu camera față și 720x480px cu camera spate. Are funcție foto 8 MP, display de 5 inch, unghi de filmare de 140 grade și G senzor. Are funcție nightvision, mod parcare și playback. În plus, oglinda este fabricată din sticlă cu tratrament antiorbire.

 

 

 

Dacă ți-au plăcut recomandările noastre, Sharing is caring!

 

Pareri

pareri