nw30

 

Telefoane și tablete

 

Cum afli dacă telefonul tău este interceptat?

Când vine vorba de interceptat telefoane noi românii avem o sensibilitate – ani de zile am fost urmăriți și supravegheați. Însă, interceptările se pot petrece oricând, din diverse motive. Află și tu dacă ești subiectul uneia.

 

Gadgets & Gizmos

 

Cele mai performante tablete ale momentului

Dacă ai în plan să-ți cumperi o tabletă sigur vrei să alegi cel mai competitiv model la bugetul din dotare. Uite o scurtă analiză care s-ar putea să-ți fie de folos. Chiar și așa, nu te grăbi. În orice moment poate apărea ceva și mai bun.

 

 

IT

 

Vești bune pentru abonații de internet fix RDS

Abonamentul de top de internet fix al RCS-RDS a primit un upgrade în ce privește viteza atinsă la upload. Chiar dacă specificațiile nu sunt încă actualizate în site-ul oficial, dacă faci un test, vei fi plăcut surprins.

 

Timp liber

 

Cele mai tari jocuri de anul acesta

Dacă ești un împătimit al jocurilor pe console sau PC sigur or să te încânte noutățile acestea. Află care sunt cele mai apreciate jocuri din acest an, ca să știi pe ce te specializezi. Desigur, asta nu înseamnă că vei uita de vechile tale favorite.

 

Mișto  

 

Power Save cu Opera pe terminale mobile

Atunci când folosești telefonul sau tableta ore în șir e doar o problemă de timp până când te va lăsa bateria. Și ai aplica orice truc așa încât să amâni momentul. O posibilitate ar fi să folosești Opera când navighezi pe internet. Hai să vezi dacă e adevărat ce spun producătorii!

 

Dacă ți-au plăcut recomandările noastre, Distribuie-le prietenilor tăi. – Sharing is caring!

Distribuie pe Facebook | Distribuie pe Google+

 

PS. Newsletterul nostru încearcă să ajute iubitorii de gadget-uri și IT cu informații utile. Dacă ai recomandări de articole, tutoriale, orice material care crezi că este de ajutor audienței noastre, te rugăm să ne trimiți recomandarea ta la cornelia@supermisto.ro.

___________

Abonează-te pe supermisto.ro și vei fi primul care află ofertele noastre la gadget-uri. Magazinul nostru online găzduiește zeci de produse cu prețuri atractive. Primești bonusuri interesante împreună cu comenzile tale iar transportul este gratuit prin curier oriunde în țară. Copyright @ SuperMisto 2017

Pareri

pareri