nw26

 

Telefoane și tablete

 

Lansare iPhone 7 în septembrie

Esti pasionat de produsele Apple și vânezi de ceva vreme un iPhone 7? În curând vei putea să achiziționezi ceea ce-ți dorești pentru că au anunțat că îl vor lansa pe 7 septembrie. Nu va dura mult după aceea până când se va gasi în magazine. Nu chiar la preț de precomandă.

 

Gadgets & Gizmos

 

Robotel anti-praf

Te-ai săturat să găsești casa plină de praf când te întorci de la muncă? Da, și noi! În mai toate orașele mari praful este o problemă, mai ales peste vară. Ia uite un roboțel care te scapă de probleme!

 

IT

 

Cum configurezi un router wireless la RDS

Dacă până de curând te conectai pe cablu la RDS, în mod cert în ultima vreme nevoie tale de conectivitate au crescut așa că ți-ai luat un router wireless. În felul ăsta poți conecta la internet PC, laptop, tabletă, telefon după cum îți place. O singură problemă ai: nu știi să configurezi routerul. Aici ai rezolvarea.

 

Timp liber

 

Date de pe WhatsApp partajate pe Facebook. Ce faci ca să nu se mai întâmple?

Deși n-ai vrut, datele tale din WhatsApp au ajuns partajate pe Facebook. Nu e chiar plăcut în condițiile în care ni s-a promis de ceva vreme că lucrul ăsta nu se va întâmpla. Probabil au crezut că am uitat promisiunea! Uite ce poți face ca să n-o mai pățești.

 

Mișto  

 

Folosește și tu un manager de parole

Dacă și tu ești pe internet de ceva vreme și folosești tot felul de site-uri, platforme și aplicații înseamnă că ai adunat un milion de parole pe care nu le mai poți gestiona manual. G Data Password Manager te scapă de grijă. Când ai nevoie de o parolă anume, te duci și o culegi elegant din manager, nu cauți disperat în toate fișierele și agendele din dotare.

 

 

Dacă ți-au plăcut recomandările noastre, Distribuie-le prietenilor tăi. – Sharing is caring!

Distribuie pe Facebook | Distribuie pe Google+

 

PS. Newsletterul nostru încearcă să ajute iubitorii de gadget-uri și IT cu informații utile. Dacă ai recomandări de articole, tutoriale, orice material care crezi că este de ajutor audienței noastre, te rugăm să ne trimiți recomandarea ta la cornelia@supermisto.ro.

___________

Abonează-te pe supermisto.ro și vei fi primul care află ofertele noastre la gadget-uri. Magazinul nostru online găzduiește zeci de produse cu prețuri atractive. Primești bonusuri interesante împreună cu comenzile tale iar transportul este gratuit prin curier oriunde în țară. Copyright @ SuperMisto 2017

Pareri

pareri