nw22

Telefoane și tablete

 

Cum îți creezi tonuri de apel pentru iPhone

Să îți creezi tonuri de apel pentru iPhone nu e chiar simplu ca pe Android, însă nici nu ne putem plânge că e imposibil. Uite aici un material care te ajută în acest demers. Sperăm!

 

Gadgets & Gizmos

 

Camere auto Oglindă pe alese

O cameră auto este binevenită când pleci la drum pentru că nu știi niciodată peste cine sau ce dai. Camera și filmarea pe care aceasta o face reprezintă cel mai bun martor pentru tine. Iar când camera nici nu atrage atenția este și mai bine. Puțini se vor prinde că de fapt oglinda mașinii tale este o cameră de filmare.

 

IT

 

Conectare automată net PPPoE RDS pe Windows 10

Mulți utilizatori casnici de internet sunt abonați la RDS și rulează Windows 10 așa că le-ar prinde bine să învețe cum să se conecteze automat la internet atunci când deschid PC-ul. Alternativa de conectare manuală e lentă și plicticoasă!

 

Timp liber

 

Fii expert în WhatsApp

Nu mai contestă nimeni popularitatea WhatsApp și tocmai că sunt mulți utilizatori e bine să știi totul despre aplicație așa încât să ieși mereu în avantaj. Dacă nu știi chiar toate chichițele, uite aici un material din care poți învăța câte ceva.

 

Mișto  

 

Nebunie Pokemon

Cam așa se poate rezuma ultima modă în materie de aplicații și jocuri pe telefon. Că te joci e ok, dar când te joci non-stop și riști să intri în necazuri numai ca să câștigi la joc, nu mai e deloc distractiv. Așa că aveți grijă unde se termină joaca și începe pericolul.

 

 

Dacă ți-au plăcut recomandările noastre, Distribuie-le prietenilor tăi. – Sharing is caring!

Distribuie pe Facebook | Distribuie pe Google+

 

PS. Newsletterul nostru încearcă să ajute iubitorii de gadget-uri și IT cu informații utile. Dacă ai recomandări de articole, tutoriale, orice material care crezi că este de ajutor audienței noastre, te rugăm să ne trimiți recomandarea ta la cornelia@supermisto.ro.

___________

Abonează-te pe supermisto.ro și vei fi primul care află ofertele noastre la gadget-uri. Magazinul nostru online găzduiește zeci de produse cu prețuri atractive. Primești bonusuri interesante împreună cu comenzile tale iar transportul este gratuit prin curier oriunde în țară. Copyright @ SuperMisto 2017

Pareri

pareri