Știm că majoritatea șoferilor nu au emoții când vine vorba să instaleze o cameră auto Full HD. Însă, pentru cei care sunt nou veniți în acest domeniu (al șoferiei cu cameră auto) am pregătit un tutorial video care să le vină în ajutor.

Pași de urmat

(indiferent ce model de cameră aveți):

  • Fixați camera auto Full HD în locul rezervat
  • Conectați camera la cablul de alimentare
  • Treceți cablul pe sub tapiseria plafonului și apoi prin tapiseria stâlpului
  • Se continuă pe sub tabloul de bord sau acoperiți-l cu covorul mașinii
  • Conectați cablul la bricheta mașinii
  • Și gata!

Puteți urmări toți acești pași într-un tutorial video de numai 1:12 min. Veți vedea ce simplu e și nu veți mai avea emoții cu instalarea.

În cazul în care v-ați cumpărat o cameră oglindă și vă faceți griji că nu vă descurcați cu cameră spate, avem un tutorial și pentru această situație.

Dacă ați ajuns în situația de a vă cumpăra o cameră auto și de a o monta în mașină înseamnă că sunteți conștienți de riscurile la care vă supuneți atunci când ieșiți în trafic. Vreți să fiți în siguranță în mașină. Vreți să aveți dovada în caz de incident în trafic și să nu vă mai consumați timpul cu argumentări și drumuri inutile la poliție. Cu filmările făcute de camerele auto ieși așa repede dintr-un eventual incident – fără nervi și fără timp pierdut!

Ce să alegeți dacă încă nu aveți o camera auto Full HD

Dacă sunteți în etapa de cercetare a pieței camerelor auto, vă invităm în magazinul nostru online. Avem mai multe modele de cameră auto Full HD cu unghi larg de filmare și rezoluții de invidiat. De asemenea, pentru cei interesați de camerele cu filmare simultană față/spate avem aici câteva modele. În cazul în care nu vă dați seama exact din ce categorie ar trebui să alegeți, avem aici câteva argumente solide menite să vă răspundă la întrebări.

Iar dacă aveți nelămuriri tehnice specifice, puteți să ne apelați și să vă consiliem tehnic: 0721 79 79 10 sau cadou@supermisto.ro. Vă așteptăm!

 

Pareri

pareri