nw6

Telefoane și tablete

 

Cum salvezi mai multe poze pe iPhone

Cu cât memoria unui iPhone este mai mare, cu atât telefonul costă mai mult. Și diferența de preț chiar se simte! De aici a apărut nevoia de a gestiona mai bine spațiul disponibil și s-au inventat aplicații care te ajută în această privință. Uite una, încearc-o și tu.

 

Gadgets & Gizmos

 

Te tentează o brățară flexibilă cu ecran curbat?

A trecut vremea brățărilor clasice, aproape că nici nu mai prezintă interes. Acum la mare căutare sunt gadget-urile sub formă de brățări flexibile. Ele sunt realizate din ecrane curbate de tip LCD, au senzori de amprente și permit implementarea de măsuri de siguranță personalizate.

 

IT

 

Transfer de date între două dispozitive, fără cablu

Sigur ți s-a întâmplat și ție să vrei să transferi o mulțime de fișiere între calculator, telefon, tabletă sau laptop. Însă, dacă e vorba de multe fișiere care să poată fi transferate rapid și fără ajutorul unor cabluri… e mai dificil. Nu împosibil, însă! Iată o variantă care ar putea să te scape de multe dureri de cap.

 

Timp liber

 

E vremea pentru Facebook Reactions

După mulți ani în care singura reacție pe care o puteai avea pe Facebook era Like, platforma de socializare a implementat de curănd mai multe elemente grafice denumite Reactions. Iată tot ce trebuie să știi despre ele și despre cum se folosesc.

 

Mișto  

 

Car Kit Bluetooth pentru Atenție 100% la trafic

Știai că în timp ce conduci și vorbești la telefon atenția ta scade pana acolo încât e comparabilă cu a unei persoane în stare de ebrietate? Încearcă și tu un Car Kit Bluetooth așa cum îi stă bine unui om modern, care vrea să fie atent la trafic în timp ce se pune la curent cu ultimele noutăți, transmise telefonic de către familie sau prieteni. Sigur o să-ți placă. 

 

 

Dacă ți-au plăcut recomandările noastre, Distribuie-le prietenilor tăi. – Sharing is caring!

Distribuie pe Facebook | Distribuie pe Google+

 

PS. Newsletterul nostru încearcă să ajute iubitorii de gadget-uri și IT cu informații utile. Dacă ai recomandări de articole, tutoriale, orice material care crezi că este de ajutor audienței noastre, te rugăm să ne trimiți recomandarea ta la cornelia@supermisto.ro.


Abonează-te pe supermisto.ro și vei fi primul care află ofertele noastre la gadget-uri. Magazinul nostru online găzduiește zeci de produse cu prețuri atractive. Primești bonusuri interesante împreună cu comenzile tale iar transportul este gratuit prin curier oriunde în țară. Copyright @ SuperMisto 2017

Pareri

pareri