Haideți să recunoaștem – majoritatea avem probleme când vine vorba de parcat cu spatele. Și când trebuie să parcăm în spații supraaglomerate operațiunea devine și mai dificilă. Nu e doar o problemă a începătorilor. Și șoferii cu experiență au emoții când fac o astfel de parcare. O cameră de spate te poate scoate din multe probleme și nu faci decât o investiție minimă. De ce să stai cu inima cât un purice de teamă că o să-ți lovești mașina scumpă la care încă mai plătești leasing? Iar când mașina e condusă de soție sau fiică emoțiile cresc exponențial. Ne pare rău doamnelor, dar e adevărat, nu-i așa?

Camera de spate vine la pachet cu camera oglindă

Camerele de spate din portofoliul Supermișto nu se comercializează individual. Se furnizează un set care conține o cameră oglindă care se atașează peste retrovizoare și o cameră de spate așa încât șoferul să aibă toate informațiile din trafic de care are nevoie.  

Atunci când mașina merge cu spatele, filmarea de la camera spate se afișează pe oglindă ca fiind filmare principală. În acest moment pe ecran ai niște linii directive care proiectează direcția ta de drum. Adică, la fiecare mișcare de volan o să vezi unde va ajunge mașina să fie parcată. Poți să-ți corectezi parcursul parcării pas cu pas, așa încât să iasă ireproșabil. Nu faci decât să urmezi indicațiile de pe cameră, fără să mai stai să estimezi distanțe și să-ți bați capul. Sau să coboare pasagerul mai întâi ca să-ți spună dacă ai loc sau nu să parchezi.

 

 

Montarea e simplă, o poți face chiar tu

Știm că o să te întrebi dacă nu cumva e greu să montezi pe mașina ta cele două camere din set. De fapt e atât de simplu că oricine poate face asta, n-ai nevoie de un specialist. Uite aici o demonstrație detaliată cu tot ce trebuie să faci. Și încă ceva: camera oglindă e foarte bine deghizată. Numai tu și pasagerii veți știi că acolo e un gadget care filmează. Pentru oricine altcineva pare o retrovizoare obișnuită și nu atrage atenția.

Toate modelele de cameră oglindă vin la pachet cu cameră de spate și sunt de mare ajutor în cazul parcării cu spatele. Mai mult, unele modele au și touchscreen la oglindă pentru folosire mai ușoară. Unghiurile de filmare variază, așa că aruncă o privinte în magazinul nostru ca să o alegi pe cea care ți se potrivește cel mai bine. Și dacă tot ne faci o vizită, vezi că avem o mulțime de gadget-uri care îți fac viața mai ușoară la volan.

Pareri

pareri