Să păstrezi casa curată nu e lucru ușor. Iar înainte de Paște e un obicei să faci curățenie lună peste tot și să întâmpini Sărbătoarea cu toate lucrurile puse la locul lor. Însă, curățenia strălucitoare în toată casa presupune să muncești câteva zile de dimineața și până seara. 

Că să-ți usurăm viața de fiecare zi și perioadele cu curățenii generale, ne-am gândit să-ți punem la dispoziție produse practice precum Hurricane SPIN SCRUBBER și Hurricane SPIN BROOM. Amandouă sunt dotate cu perii, mături și mânere extensibile.  

Hurricane SPIN SCRUBBER

Este o perie cu cap rotativ. Are mâner extensibil până la 115 cm și se livrează cu 3 perii cu forme diferite. Forma periilor te ajută să cureți orice zonă dificilă din casa ta și să lași în urmă suprafețe strălucitor de curate. Așa cum îți place ție.

Alimentarea periei se face cu un acumulator care se încarcă de la priză. Peria se folosește numai pe suprafețe interioare precum gresie, parchet, faianță. Este realizată din plastic rezistent și metal așa încât să-ți fie de folos mulți ani la rând.

 Hurricane SPIN BROOM

Este o matură cu două perii care aspiră orice fel de murdărie de pe suprarfețe. Copiii au răsturnat pop-corn-ul în sufragerie? Animalele de companie au împrăștiat mâncarea pe jos? La bucătărie în timpul gătitului s-au petrecut și mici accidente? Nu-ți face probleme. Orice situație casnică neplăcută poate fi imediat remediată cu ajutorul acestei mături.

Este ușoară, o poate folosi și un copil. Nu mai e nevoie să te apleci și să te doară spatele. Poți să spui adio febrei musculare, timpului pierdut și disconfortului. Toată murdăria se strânge în interiorul măturii și se aruncă la coș cu un simplu clic. Poți folosi această matură numai în interior. Ai o unealtă specială de curățare a periilor și cu siguranță te vei bucura de mânerul extensibil care nu te va mai obliga să te apleci când faci curat.

Galeată cu pedală și mop rotativ Grunberg

Ai o abordare clasică a curățeniei? Înseamnă că avem ceva ce-ți va face munca mai ușoară. Mopul rotativ Grunberg curăță suprafețele repede și eficient. Funcționează precum un magnet care atrage murdăria, fiind extrem de absorbant dar în același timp este delicat cu suprafețele. Te va încânta pentru că este ușor având un mâner de aluminiu ce se poate ajusta. Partea atașată (rezerva de mop din microfibre) poate fi ușor demontată și curățată în mașina de spălat, la o temperatură de maxim 60 de grade. Dispune de un design ergonomic, un sistem rotativ integrat ce îndepărtează excesul de apă și curăță mopul după fiecare utilizare.

Set de 4 lavete din microfibră

În orice casă e nevoie de lavete practice. Le utilizăm atunci când facem curat în bucătărie, la baie, când ștergem mobila sau aparatele electrocasnice, când curățăm geamurile sau oglinzile din casă. Pe scurt, nu se poate să faci curățenie fără lavete de bună calitate cu uz universal.

Sunt realizate din microfibră de bună calitate, au culori vii, fiecare are dimensiunea de 30×30 cm și se livrează câte 4 în set. Se reutilizează fără probleme până când îți vei dori tu să cumperi alt set. Noi îți recomandăm să-ți realimentezi lunar stocul de lavete universale. Comandă-le împreună cu alte produse din magazinul nostru așa încât să beneficiezi de livrare gratuită prin curier.

Ofertă specială de Paște

Vrei să ai amandouă periile în gospodăria ta la cel mai bun preț? Atunci comandă Hurricane SPIN SCRUBBER și primești cadou Hurricane SPIN BROOM. Oferta depinde de disponibilitatea în stoc a produselor așa că grăbește-te să beneficiezi de ea. Le vei putea folosi în câteva zile pentru curățenia de Paște. Gândește-te cât economisești și că poți să-ți iei adio de la febra musculară și disconfortul produs de efort. Mai mult, vei termina curățenia generală mult mai repede decât în alți ani.

În concluzie

Magazinul nostru online conține nenumărate gadget-uri și dispozitive practice care au ca scop să-ți ușureze viața.  Furnizăm 1 an garanție de funcționare pentru toate produsele și dacă faci cumpărături de mai mult de 300 lei îți expediem produsele gratuit prin curier. Hai să vezi și să alegi tot ce îți trebuie din magazinul nostru.

Dacă ai vreo nelămurire, ne poți contacta prin e-mail cadou@supermisto.ro, telefon 0721-797910 (L-V 10-18) sau pe Facebook și te vom ajuta cu plăcere.

Ultima actualizare 9 aprilie 2019

Pareri

pareri