Să păstrezi casa curată nu e lucru ușor. Iar înainte de Paște e un obicei să faci curățenie lună peste tot și să întâmpini Sărbătoarea cu toate lucrurile puse la locul lor. Însă, curățenia strălucitoare în toată casa presupune să muncești câteva zile de dimineața și până seara. 

Că să-ți usurăm viața de fiecare zi și perioadele cu curățenii generale, ne-am gândit să-ți punem la dispoziție produse practice pentru curățenie – Hurricane SPIN SCRUBBER și Hurricane SPIN BROOM. Amandouă sunt dotate cu perii, mături și mânere extensibile.  

Hurricane SPIN SCRUBBER

Este o perie cu cap rotativ. Are mâner extensibil până la 115 cm și se livrează cu 3 perii cu forme diferite. Forma periilor te ajută să cureți orice zonă dificilă din casa ta și să lași în urmă suprafețe strălucitor de curate. Așa cum îți place ție.

Alimentarea periei se face cu un acumulator care se încarcă de la priză. Peria se folosește numai pe suprafețe interioare precum gresie, parchet, faianță. Este realizată din plastic rezistent și metal așa încât să-ți fie de folos mulți ani la rând.

 Hurricane SPIN BROOM

Este o matură cu două perii care aspiră orice fel de murdărie de pe suprarfețe. Copiii au răsturnat pop-corn-ul în sufragerie? Animalele de companie au împrăștiat mâncarea pe jos? La bucătărie în timpul gătitului s-au petrecut și mici accidente? Nu-ți face probleme. Orice situație casnică neplăcută poate fi imediat remediată cu ajutorul acestei mături.

Este ușoară, o poate folosi și un copil. Nu mai e nevoie să te apleci și să te doară spatele. Poți să spui adio febrei musculare, timpului pierdut și disconfortului. Toată murdăria se strânge în interiorul măturii și se aruncă la coș cu un simplu clic. Poți folosi această matură numai în interior. Ai o unealtă specială de curățare a periilor și cu siguranță te vei bucura de mânerul extensibil care nu te va mai obliga să te apleci când faci curat.

Ofertă specială de Paște

Vrei să le ai pe amandouă în gospodăria ta la cel mai bun preț? Atunci comandă Hurricane SPIN SCRUBBER și primești cadou Hurricane SPIN BROOM. Oferta depinde de disponibilitatea în stoc a produselor așa că grăbește-te să beneficiezi de ea. Le vei putea folosi în câteva zile pentru curățenia de Paște. Gândește-te cât economisești și că poți să-ți iei adio de la febra musculară și disconfortul produs de efort. Mai mult, vei termina curățenia generală mult mai repede decât în alți ani.

Magazinul nostru online conține nenumărate gadget-uri și dispozitive practice care au ca scop să-ți ușureze viața. Avem grijă să oferim produse de calitate la cele mai bune prețuri. Furnizăm 1 an garanție de funcționare pentru toate produsele și dacă faci cumpărături de mai mult de 100 lei îți expediem produsele gratuit prin curier. Hai să vezi și să alegi tot ce-ți trebuie din magazinul nostru. Dacă ai vreo nelămurire, poți contacta oricând departamentul nostru de vânzări.

 

Pareri

pareri