În afară de farurile convenționale pentru mașini, astăzi sunt montate și bare cu LED-uri. Acestea fac că șofatul în întuneric să fie plăcut și aproape fără efort. Mai mult decât atât, aceste dispozitive de iluminat vă fac să vă simțiți în siguranță în timp ce vă bucurați de o vizibilitate extinsă. Nu obțineți acest lucru atunci când utilizați lumina de la un far obișnuit. Aceste LED bar-uri sunt ideale pentru camioane, mașini care circulă pe trasee offroad sau când e necesară o sursă suplimentară de lumină din cauza vremii nefavorabile

Mai jos sunt enumerate principalele avantaje ale echipării camionului cu LED bar-uri auto.

Îmbunătățesc vizibilitatea nocturnă

Mulți oameni asociază LED bar-ul cu spectacolul. Dar nu e cazul. Ca șoferi, indiferent dacă aveți probleme cu vizibilitatea nocturnă sau nu, știți mai bine la ce ne referim. Led bar-ul se fixează adesea în partea de sus a mașinii și acest lucru facilitează vizibilitatea tuturor lucrurilor de pe traseu în timp ce sofați. În plus, produc mai multă lumină și au o acoperire mai largă în comparație cu farurile convenționale.

Au carcase ferme

Barele de lumină cu LED sunt realizate folosind carcase ferme. Acest lucru le face rezistente la forțe externe. Această caracteristică are o mare importanță în cazul camioanelor în care încărcarea și descărcarea de marfă e la ordinea zilei. În plus, această carcasă fermă este realizată din materiale rezistente la apă și praf, reducând astfel expunerea barelor de lumină LED la diverse forme de avariere. Acest lucru prelungește durata de viață a LED bar-ului.

Oferă estetică îmbunătățită

Ați dori să aveți camionul echipat cu un LED bar curbat pentru o iluminare bună și pentru o estetică modernă? Dacă da, atunci îl puteți avea. Modelele curbate au un design structural mult mai bun. Astfel, ca șofer de camion, veți fi impresionat de aspectul exterior al mașinii dvs., indiferent de locul în care va fi fixat led bar-ul.

Unele modele au și reflector 3D

Reflectoarele 3D sunt încorporate în unele modele de LED bar-uri si generează o lumină mai intensă în comparație cu modelele tipice. Prin urmare, dacă sunteți în căutarea unei lumini intense, un LED bar cu reflectoare 3D vă va servi cel mai bine. Însă prețul este și el pe măsură. E bine să va cunoașteți exact nevoile de iluminare așa încât investiția să fie una potrivită cu nevoile.

Vă stăm la dispoziție

În magazinul nostru online sunt disponibile modele clasice și curbate de diverse dimensiuni și intensități luminoase. Însă, mereu suntem deschiși la a largi portofoliul de produse dacă există interes din partea clienților. Dacă vreti un led bar dar nu știți exact ce vi s-ar potrivi, un tehnician va fi la dispoziția voastră pentru consiliere gratuită. Oferim garanție, livrare rapidă și sigură, instrucțiuni de folosire și montaj. Adesea oferim și sistemul de prindere sau diverse accesorii la comandă. În plus, în blogul nostru găsiți o mulțime de informații practice. Sunteți gata să treceți la fapte? Noi vă așteptăm.

 

Pareri

pareri