newsletter7sm

 

Telefoane și tablete

 

Nu e greu să ai acces root pe telefonul tău

Vrei să ai acces root pe telefonul din dotare dar fără să fie nevoie să dai bani vreunui tehnician? Poți să înveți singur din acest material ce ai de facut.  Ia gândește-te: libertate totală de a-ți controla smartphone-ul. Sună bine, nu-i așa?

 

Gadgets & Gizmos

 

Fă-ți un microfon dintr-o cutie de chibrituri

Vrei să demonstrezi tuturor cât de priceput ești tu la gadget-uri și cum poți improviza orice din câteva obiecte pe care le ai la îndemână? Iată o “rețetă” interesantă pentru a obține un microfon dintr-o cutie de chibrituri. Crezi că nu e posibil? Ia încearcă.

 

IT

 

Cum blochezi Desktop-ul când pleci de la PC

Când ești la serviciu și pleci puțin de la PC te trezești cu tot felul de surprize produse de colegi. Când ești acasă cei mici îți joacă feste de cum te ridici de la laptop. Ca să nu mai fii prins pe picior greșit, învață să-ți blochezi desktop-ul atunci când nu-l poți supraveghea. Iată cum!

 

Timp liber

 

Descarcă filme, muzică și jocuri de pe torenți legali

Până de curând obișnuiai să descarci de pe torenți tot felul de filme, muzică și jocuri. Dar te-ai cam speriat de când s-au închis atâtea site-uri celebre și parcă ți-au stricat tot cheful. Dar se poate să descarci diverse lucruri interesante folosind tehnologia torenților și să fii complet legal. Încearcă, o să-ți placă sentimentul de siguranță.

 

Mișto  

 

TOP 5 noutăți tehnologice de la Mobile World Congress 2016

Mobile World Congress reprezintă an de an un reper în lumea tehnologiei și a performanței iar cei avizi de noutăți îl urmăresc sau participă cu încântare. Pentru că evenimentul tocmai s-a încheiat, considerăm că e un moment potrivit să recapitulăm topul celor mai apreciate noutăți. Tu ce ai decis să-ți cumperi?

 

 

Dacă ți-au plăcut recomandările noastre, Distribuie-le prietenilor tăi. – Sharing is caring!

Distribuie pe Facebook | Distribuie pe Google+

 

PS. Newsletterul nostru încearcă să ajute iubitorii de gadget-uri și IT cu informații utile. Dacă ai recomandări de articole, tutoriale, orice material care crezi că este de ajutor audienței noastre, te rugăm să ne trimiți recomandarea ta la cornelia@supermisto.ro.


Abonează-te pe supermisto.ro și vei fi primul care află ofertele noastre la gadget-uri. Magazinul nostru online găzduiește zeci de produse cu prețuri atractive. Primești bonusuri interesante împreună cu comenzile tale iar transportul este gratuit prin curier oriunde în țară. Copyright @ SuperMisto 2017

Pareri

pareri