nw31

 

Telefoane și tablete

 

Ecran cu tehnologie Free-Form Display de la Sharp

Noul ecran cu tehnologie Free-Form Display de la Sharp poate fi decupat în forme ne-standard. Smartphone-ul prototip renunţă complet la marginea superioară, ecranul LCD cu matrice IGZO fiind încadrat doar cu o ramă subţire care urmează conturul carcasei. Interesant, nu-i așa?

 

 

Gadgets & Gizmos

 

SSD-uri externe T3 de la Samsung: criptare excelentă și viteză ridicată de transfer

SSD-urile externe T3 de la Samsung se adresează cu precădere profesioniștilor care au nevoie de cele mai ridicate viteze de transfer. În plus, grație criptării excelente a datelor stocate, Samsung T3 poate fi un partener de nădejde pentru cei ce pun mare preț pe securitatea informațiilor pe care le dețin. Te-am făcut curios?

 

 

IT

 

Resurse pentru programatori începători

Ai considerat că programatorii reprezintă o populație aparte și că n-ai să te poți integra niciodată printre ei? Ei bine, poți să-ți împlinești visul. Iată aici un set de resurse specifice, nu mai trebuie decât să-ți alegi limbajul preferat de programare și să treci la treabă. Spor!

 

Timp liber

 

Facebook Lite pentru o mai bună autonomie a dispozitivelor mobile

Ai ajuns la concluzia că Facebook-ul ca aplicație îți consumă prea multe resurse de pe telefon? Nu-i nimic! Vei putea să-ți instalezi o versiune mai puțin solicitantă cu care vei comunica la fel de ușor ca și mai înainte. Se cheamă Lite

 

Mișto  

 

Notificare cu blitz pentru SMS-uri și apeluri telefonice

Ți s-a întâmplat să aștepți un SMS sau un apel important dar fiind în aglomerație sau pe întuneric să nu poți răspunde la timp? Ei bine, de acum ai posibilitatea să folosești blitz-ul pe post de notificare atât la telefoanele cu Android cât și la cele cu iOS.

 

 

Dacă ți-au plăcut recomandările noastre, Distribuie-le prietenilor tăi. – Sharing is caring!

Distribuie pe Facebook | Distribuie pe Google+

 

 

PS. Newsletterul nostru încearcă să ajute iubitorii de gadget-uri și IT cu informații utile. Dacă ai recomandări de articole, tutoriale, orice material care crezi că este de ajutor audienței noastre, te rugăm să ne trimiți recomandarea ta la cornelia@supermisto.ro.

___________

Abonează-te pe supermisto.ro și vei fi primul care află ofertele noastre la gadget-uri. Magazinul nostru online găzduiește zeci de produse cu prețuri atractive. Primești bonusuri interesante împreună cu comenzile tale iar transportul este gratuit prin curier oriunde în țară. Copyright @ SuperMisto 2017

Pareri

pareri