Telefoane și tablete

 

Fii atent când instalezi aplicații pe telefon

Majoritatea utilizatorilor de telefoane și computere s-au obișnuit să instaleze aplicațiile dorite în mare viteză: install, OK, OK. Însă, pe cât de simplu este să instalezi ceva pe un device, pe atât este de riscant. Trebuie să știi la ce anume dai OK așa încât să nu te pomenești cu vreo surpriză: un adaos substanțial la plata abonamentului de telefon, vreun virus subtil atașat de kit-ul aplicației și altele. Ai grijă ce faci când instalezi ceva!

 

Gadgets & Gizmos

 

Cum alegi cel mai bun Car Kit

E vremea vacanțelor și a drumurilor lungi. Și pentru că durează atât de mult, e  imposibil să nu primești și câteva telefoane în timp ce conduci. Dacă te vede vreun polițist că vorbești la telefon în timp ce conduci, te alegi sigur cu amendă. Ca să eviți situația neplăcută e mai sănătos și mai practic să-ți cumperi un car kit. Așa o să poți vorbi liniștit și legal. Detalii despre cum să-ți alegi cel mai potrivit car kit găsești aici.

 

IT

 

Recuva te ajută să-ți recuperezi fișierele șterse din greșeală

Na belea! Din greșeală ai șters pozele făcute anul trecut în concediu. Tocmai acum când vroiai să le postezi pe Facebook ca să le vadă și cumnații din Italia. Chiar ești într-o situație neplăcută pentru că nu știi cum ai putea să le recuperezi. E o aplicație care te-ar putea ajuta! Se cheamă Recuva.  Iată aici soluția salvatoare.

 

Timp liber

 

Internet gratuit în Trenurile Soarelui & câteva recomandări practice

Dacă din diverse motive ești nevoit să iei trenul până la mare, e bine să știi că vei avea Wi-Fi gratuit. Așa o să te consolezi navigând intensiv pe net în timp ce călătoria durează 10 ore. Mai în glumă, mai în serios! Dată fiind durata, n-ar strica să-ți iei și o boxă portabilă la tine: ca să se audă muzica bine. Și un power bank, ca să ai distracția asigurată.

 

Mișto  

 

Cum blochezi apelurile cu număr privat

Sigur ți s-a întâmplat și ție să fii sunat de cineva cu număr privat. Nu numai că e frustrant să nu știi cine este dar e de-a dreptul enervant să-ți și închidă în nas sau să te facă să-ți pierzi vremea. Cel mai bine pentru tine ar fi să nu stai de vorbă cu “privați”. Dacă tot te sună, e de bun-simț să-ți spună cum se numesc! Dacă nu, atunci învață cum să-i blochezi.  

 

Dacă ți-au plăcut recomandările noastre, Distribuie-le prietenilor tăi. – Sharing is caring!

Distribuie pe Facebook | Distribuie pe Google+

 

PS. Newsletterul nostru încearcă să ajute iubitorii de gadget-uri și IT cu informații utile. Dacă ai recomandări de articole, tutoriale, orice material care crezi că este de ajutor audienței noastre, te rugăm să ne trimiți recomandarea tala cornelia@supermisto.ro.

___________

Abonează-te pe supermisto.ro și vei fi primul care află ofertele noastre la gadget-uri. Magazinul nostru online găzduiește zeci de produse cu prețuri atractive. Primești bonusuri interesante împreună cu comenzile tale iar transportul este gratuit prin curier oriunde în țară. Copyright @ SuperMisto 2017

Pareri

pareri