Suntem frecvent întrebați dacă un model de cameră sau altul filmează și pe timp de noapte. Desigur că filmează! Acest film demonstrativ este realizat cu camera Full HD în condiții normale de luminozitate pe timp de noapte. Bineînțeles că filmarea iese mai bună atunci când circuli prin zone puternic luminate din orașe, dar modelul este dotat cu infraroșu, deci este conceput și pentru filmări de noapte.

În numai 3:02 min. te lămurești dacă această cameră are filmarea de noapte pe care ți-o dorești. Te ajută să decizi corect în privința modelului potrivit pentru nevoile tale.

Filmări instant la detectarea mișcării

De asemenea, are G senzor. Adică atunci când în apropierea mașinii se produce mișcare, camera începe să filmeze instantaneu datorită acestui senzor foarte folositor. Camera va reacționa la fel atât când automobilul este pornit și în trafic, dar și când este parcat peste noapte lângă casă. În felul acesta ai siguranța că și automobilul ca bun material este în siguranță. Însă, nu trebuie să confunzi martorul de trafic cu camera de supraveghere, pentru că scopurile lor sunt diferite. Dacă vrei să supraveghezi parcarea pe timp de noapte, iți trebuie altfel de cameră.

 

Camere Full HD cu filmare pe timp de noapte

Trebuie să știi că o cameră auto filmează la calitate mai bună cu cât are un senzor mai performant, unghi mai larg, rezoluție mai mare și, dacă are și zoom, poți să vezi tot felul de detalii pe care le-ai filmat cât ai fost în trafic. Avem mai multe modele de camere Full HD din care să alegi ce consideri că e mai potrivit pentru tine, cu funcții de bază dar și cu funcții suplimentare. Calitatea lor este bună iar prețul accesibil pentru piața românească. Poți să optezi pentru o cameră clasică sau pentru camere oglindă. Acestea din urmă filmează simultan față/spate. Am adus aceste camere la cererea voastră, pentru că doreați să puteți filma și în spate nu doar în față.

Acestea din urmă sunt ideale pentru taximetriști, care au nevoie să filmeze atât traficul cât și comportamentul clienților (pentru evitarea unor incidente în interiorul mașinii). Însă, va trebui să-i informeze pe aceștia în timp util, altfel nu va putea folosi filmarea ca dovadă.

 

 

Pareri

pareri