O filmare simultană are scopul de a scoate în evidență asemănările și diferențele dintre două produse din aceeași categorie așa încât să-ți fie ușor să alegi. 

Atunci când ieși în trafic, e mai mereu aglomerat și plin de șoferi stresați. Din cauza asta ești expus unor incidente sau chiar accidente. Sigur nu vrei să „ciobești” mașina și apoi să parlamentezi cu autorul problemei! Consumi timp, energie și nici măcar nu poți să dovedești că ceea ce spui e adevărat. Ei, dar când ai un martor de trafic, e altceva. Tot ce spui poți să susții cu filmarea adecvată. Nici măcar nu mai e nevoie să te deplasezi la un laptop sau computer ca să vezi filmarea. Dai play pe cameră și vezi totul pe loc. Ăsta e un mare avantaj.

 

Argument PRO cameră auto

Mai sunt și unii care zic că filmarea cu o astfel de cameră nu are valoare în instanță. Prin Constituție ai dreptul să prezinți orice dovadă care să îți apere cauza în situația unui proces. Cel mai adesea, atunci când ai cameră și filmări facute în cazul unor incidente din trafic nici măcar nu se mai ajunge la instanță. Pentru că dovada e foarte clară. Si, mărturisim că și noi folosim la firmă astfel de echipamente. Că doar și noi circulăm pe aceleași străzi ca și clienții noștri.

Hai să vezi o comparație brută între două camere din portofoliul nostru: HD și Full HD. Urmărește la minutul 0:12 unghi de filmare; 0:39 calitate senzori; 1:14 specificații cameră HD; 1:34 specificații cameră Full HD. Ți-a fost de ajutor?

 

Filmare simultană & concluzii

Ca să vă ușurăm procesul de decizie am făcut o filmare simultană (comparativă) între două modele de camere din portofoliul nostru: una HD și cealaltă Full HD. Diferențele sunt semnificative ca unghi de filmare și calitate a senzorilor,  motiv pentru care noi vă recomandăm camera Full HD. Prețul nu este cu mult mai mare, dar obțineți o filmare de calitate mai bună. Martorul de trafic nu se folosește doar ca să ieși „basma curată” dintr-o situație neplăcută, ci și ca să filmezi un traseu turistic atunci când mergi în vacanță. Sigur prietenilor vrei să le arăți o filmare de mai bună calitate decât polițistului de la rutieră cu care poate n-o să te „întâlnești” decât o dată la 5 ani.

Avem în portofoliu mai multe modele de camere auto Full HD și chiar camere oglinzi cu filmare Full HD simultană față/spate. Merită să le iei în considerare dacă ești adeptul calității maxime.

Pareri

pareri