nw23

 

Telefoane și tablete

 

Frige smartphone-ul? Oare de ce?

 

Atunci când telefonul se încălzește mai mult decât te aștepți e pentru că îl folosești intensiv, cu mai multe aplicații deschise în același timp. Această suprasolicitare pune presiune pe anumite componente ale telefonului. Este un subiect important așa că poate să facă diferența între mai multe modele de telefoane atunci când vrei să-ți cumperi unul. Uite ce trebuie să știi despre temperatură.

 

Gadgets & Gizmos

 

ASUS Zenbook Flip UX360CA – configurații și prețuri

 

Dacă ai renunțat la vacanța din insulele Canare și vrei să-ți iei un echipament interesant pentru biroul tău, iată ceva ce ți-ar plăcea: Asus Zenbook Flip. Nu-s chiar ieftine dar dacă ești o persoană care pune preț pe mobilitate, flexibilitate și conectabilitate… Detalii aici.

IT

 

Cum instalăm mai multe programe simultan

 

Se întâmplă ocazional să ai de instalat mai multe programe și să n-ai timp de toate. Dacă te-ai gândit la o soluție de instalare simulatană pentru mai multe programe, să știi că au făcut-o și alții înaintea ta. Uite aici câteva detalii, menite să te ajute. Spor la treabă!

 Timp liber

 

Peek – aplicație pentru streaming privat

 

Ai plecat în vacanță și toți prietenii tăi sunt invidioși? Ai putea să-i faci părtași bucuriei tale și să inițiați streaming privat cu ajutorul unei aplicații destul de simple. Așa ar fi ca și cum i-ai lua și pe ei cu tine, fără să te coste mare lucru.  

Mișto  

 

Transformă un televizor obișnuit în Smart TV

 

Și tu faci parte dintre acei privitori la televizor plictisiți de programele care se transmit pe canalele cunoscute? Ai vrea să vezi pe televizor niște filme de pe net sau o selecție personalizată de videoclipuri? Dacă n-ai un smart TV, dar ai în dotare un smartphone sau un laptop, poți să-ți faci televizorul deștept cu ajutorul unui Media Box. Te costă mai puțin dar ai tot ce-ți trebuie.

 

 

Dacă ți-au plăcut recomandările noastre, Distribuie-le prietenilor tăi. – Sharing is caring!

Distribuie pe Facebook | Distribuie pe Google+

 

PS. Newsletterul nostru încearcă să ajute iubitorii de gadget-uri și IT cu informații utile. Dacă ai recomandări de articole, tutoriale, orice material care crezi că este de ajutor audienței noastre, te rugăm să ne trimiți recomandarea ta la cornelia@supermisto.ro.

___________

Abonează-te pe supermisto.ro și vei fi primul care află ofertele noastre la gadget-uri. Magazinul nostru online găzduiește zeci de produse cu prețuri atractive. Primești bonusuri interesante împreună cu comenzile tale iar transportul este gratuit prin curier oriunde în țară. Copyright @ SuperMisto 2017

Pareri

pareri