Dacă întrebi un copil cum de a trecut vacanța așa de repede n-o să știe să-ți spună. Pentru că mereu trec repede lucrurile care ne plac. Dar, putem face revenirea la școală ceva mai ușoară cu câteva gadget-uri practice care să le crească motivația pentru studiu. Cel mai probabil copilul tău are deja un laptop conectat la internet și un smartphone, așa că propunerile noastre vor veni foarte bine în completarea nevoilor lui de tehnologie.

Căști Bluetooth

Căștile bluetooth pot fi folosite acasă, la școală sau pe drum. Îl ajută pe copil să asculte muzica preferată de pe telefon, stick USB, card SD, laptop, etc. dar și să studieze eficient pornind de la materiale audio. De exemplu un audio book. În loc să se chinuie să citească lucruri complicate din cărți tipărite, apelează la o variantă mai accesibilă. În timp ce ascultă și învață se poate și odihni. Sau poate face treburi ușoare prin casă. Nu-i așa? Avem modele pe alese, multe la prețuri accesibile. Nu trebuie decât să arunci o privire în magazinul nostru online și să alegi ce-i place.

Boxe Bluetooth

Ți se pare că are probleme de socializare? O boxă bluetooth îl poate ajuta pe copil să socializeze în pauzele dintre ore cu cei care au aceleași gusturi muzicale ca și el. Socializand, devine mai comunicativ și mai puțin tensionat – pentru că adolescența e și așa dificilă, de ce să nu-i dai o mână de ajutor? Ok, hai să recunoaștem, ocazional va organiza petreceri acasă și vecinii se vor plânge că dă muzica prea tare. Dar asta înseamnă că boxa poate! Când n-o folosește copilul, o poți lua tu când mergi cu prietenii la pescuit. Și uite așa se justifică prețul gadget-ului și mai bine. Avem modele deosebite, cu puteri variate, aspect și dimensiuni pentru toate gusturile. Printre cele mai puternice boxe din portofoliul nostru se numără MIFA A20 – are 30W, un bass excelent și poți conecta două astfel de boxe ca să-ți faci un sistem stereo. Chiar merită banii!

Baterii externe

Câte ore stă copilul pe telefon zi de zi? Păi, multe ore. De câte ori ajunge bosumflat acasă că i s-a terminat bateria fix când nu trebuia? De multe ori. Ajută-l să fie calm și mereu la curent cu ce se întâmplă în grupul lui de prieteni sau de colegi, cu o baterie externă. Alege modelul care îi asigură puterea necesară și fă-i un dar pentru care îți va mulțumi. Dacă e genul sportiv, poți alege o baterie solară. Așa vei da de el la telefon chiar și dacă se află pe vârful muntelui nu doar la școală la câțiva km distanță. Și o va avea la îndemână ani de zile.

Gadget-uri practice. Cumpără-le chiar acum 

Cu astfel de cadouri nu vei da greș dacă vrei să-ți bucuri și să-ți motivezi copilul la început de an școlar. Desigur că mai avem în magazinul nostru online și alte gadget-uri care i s-ar potrivi în cazul în care te-ai ocupat deja de cele 3 de mai sus. Contactează-ne prin e-mail cadou@supermisto.ro, telefon 0721-797910 (L-V 10-18) sau pe Facebook (non-stop!) și colegii noștri de la vânzări vor știi exact ce să-ți recomande.

 

Pareri

pareri