Vrei să-ți bucuri toată familia de Crăciun și de Revelion? Ți-ar plăcea, dar nu știi exact ce cadouri ai putea să le cumperi și să fie livrate în câteva zile? Pentru că știm că timpul e scurt, ai multă treaba de făcut, vrem să-ți dăm o mâna de ajutor – ne-am gândit noi la ce-ar putea să-i bucure și să le fie de ajutor celor dragi ai tăi. Și nu doar de Sărbători ci în fiecare zi.

Pentru tata

Cu siguranță capul familiei merită un dar bine gândit. Și pentru că știm că e șofer și parcurge multe drumuri la volan, îți recomandăm o Cameră Auto Oglindă Full HD Touch ecran 7 inch SM700. Este unul dintre cele mai performanțe modele din portofoliul nostru și preferată clienților noștri în ultima perioada. E de mare ajutor în trafic, pentru că șoferul poate filma simultan cu camera de făță și cu cea de spate. Mai mult, camera de spate este perfectă în traficul aglomerat și în parcările pe spații mici. Chiar și șoferii experimentați folosesc liniile de ghidaj ale camerei. Cu o astfel de camera șofatul poate deveni o plăcere chiar și la ore de vârf.

Pentru mama

Și mama ta e mereu îngrijorată când apare o pană de curent? Că rămâne cu treaba nefăcută? Că i se descarcă telefonul? Că cei mici nu au cum să-și facă temele? Și cum penele de curent pot să apară oricând, dar mai ales iarna când sistemele electrice sunt suprasolicitate, mai bine îi oferi un Sistem de iluminare și alimentare gadget-uri. Avem mai multe modele din care poți să alegi exact ce-i trebuie iar prețurile sunt accesibile. Și, îți vindem un pont – unele modele au și player MP3 și bec disco. Aceste două funcții sunt excelente când vrei să dai petrecere! Chiar dacă e tot cartierul în beznă.

Pentru sora

Sora ta tocmai s-a mutat la casa ei? Cu siguranță vrea să știe că nouă ei casă este bine păzită și supravegheată. Mai ales că petrece multe ore la serviciu sau pleacă zile în șir în delegații și deplasări. Fă-i o bucurie, cumpără-i o camera IP. Va  știi tot ce mișcă la ea acasă câtă vreme e plecată și va fi anunțată instantaneu în caz de incident. Mai mult, atunci când va avea un bebe camera va fi o unealtă excelență pentru supravegheat copilul. Chiar îți va mulțumi pentru un așa dar practic. Se folosește foarte ușor și se montează și mai ușor. N-are nevoie de ajutorul vreunui tehnician.

Pentru frate

Fratele tău adoră plimbările montane și circulă pe drumuri accidentate cu mașînă personală? Vrei să-l știi în siguranță? Cumpără-i un LED Bar puternic, care să-i lumineze 110% drumul oriunde ar fi. Dacă drumul e bine luminat riscurile scad, pentru că va vedea în timp util ce manevră are de făcut cu mașină. Un astfel de gadget este excelent pe vreme rea, în caz de ceață și precipitații. Uneori chiar și în orașe ai nevoie de ele dacă iluminatul public lasă de dorit. Avem așa multe modele că sigur vei găși în magazinul nostru online exact ce-i trebuie.

Pentru bunica

Așa-i că și bunica ta ține casă luna? Toată ziua gospodărește ea ceva? I-ar fi de mare ajutor o perie rotativă cu capete multiple sau o matură cu perii încorporate. Ar termina treaba în numai câteva minute și ar avea vreme să se odihnească sau să iasă la o plimbare. Știi și tu că dacă depune mult efort se resimte la vârstă să înaintată. Arată-i ce nepot grozav ești și fă-i un cadou pe care îl va aprecia cu adevărat.


Pentru bunic 

Vrei ca bunicul tău să aibă mereu o stare perfectă de sănătate? Că să-l ajuți în acest demers ai putea să-i oferi în dar o stație meteo pentru interior. Așa va putea să monitorizeze temperatura și umiditatea în casă lui și să știe exact cum să regleze încălzirea că să-i fie bine și unde e necesar să amplaseze dezumidificatoare așa încât în casă să nu apară igrasie și nici să nu-l supere reumatismul. Ar fi cu adevărat un câștig pentru sănătatea lui dar și pentru relația dintre voi – îi arăți că te gândești la el cu adevărat.

De reținut!

Bineînțeles că mai avem o mulțime de sugestii de cadouri și de produse practice în magazinul nostru. Te invităm să arunci o privire și peste ofertele noastre La Pachet. E posibil să folosești produsele dintr-un singur pachet și să faci mai multe cadouri. Analizează și decide! Cât de repede, pentru că bate la ușa Crăciunul și… Revelionul. Nu poți merge în vizită la cei dragi cu mâna goală, nu-i așa? Contactează-ne prin e-mail cadou@supermisto.ro, telefon 0721-797910 (L-V 10-18) sau pe Facebook dacă ai nevoie de ajutor cu comanda și selecția de produse. La mulți ani!

Pareri

pareri