E din nou acea perioadă din an când bărbații nu știu ce cadouri să cumpere soțiilor, iubitelor, mamelor, fiicelor pentru Ziua Femeii. Pentru că știm ce greu este să mulțumești pe toată lumea, ne-am gândit să-ți oferim câteva sugestii. Recomandările noastre sunt de natură practică, adaptată rolurilor celor dragi și la bugete accesibile.

Cadouri pentru Soție de Ziua Femeii

Trebuie să recunoști că partenera de viață are așteptări mari de la tine. Chiar dacă n-o să-i iei o bijuterie precum speră ea în secret, trebuie să iei ceva ce-i place și chiar va folosi în viața de zi cu zi. De exemplu, dacă aveți copii mici în casă și soția tot aleargă de la camera copilului la bucătărie cu tot felul de treburi, i-ai ușura viața cu o cameră IP wireless. Ar putea vedea pe telefon sau tabletă ce face copilul și s-ar duce la el numai când ar fi nevoie. I-ai economisi timp și energie. Dacă face zilnic o grămadă de drumuri cu mașina, atunci e clar că vrei s-o știi în siguranță chiar și când vorbește la telefon. Cumpără-i un carkit, ca să vină acasa liniștită.

Cadouri pentru Fiică de Ziua Femeii

Fiica știe foarte bine ce vrea și îți cere numai lucruri de calitate. Poți s-o condamni? I-ar prinde bine o boxă ca să asculte muzica preferată la super-calitate sau o baterie externă ca să-și încarce telefonul. Iar dacă sunt amandouă în același gadget e perfect. Dacă abia așteaptă vremea bună ca să iasă cu bicicleta, atunci avem ceva adecvat – un gadget 3 în 1: boxă, lanternă și baterie externă. Iar dacă e mare amatoare de petreceri sau de seri romantice îi poți face o surpriză deosebită cumpărându-i cu bec SMART. Are jocuri de lumini și este și boxă ce redă sunetele la foarte bună calitate.

Cadouri pentru Mamă de Ziua Femeii

Mama îi așteaptă mereu pe cei dragi cu ceva bun. Și în timp ce gătește îi place să lase și curat în urmă. Un termometru ar ajuta-o să gătească perfect fără atâta efort. Iar curățenia ar deveni o joacă de copii cu peria rotativă cu capete multiple. Ar avea mai mult timp de odihnă.  


În magazinul nostru online găsești zeci de gadget-uri care ar putea să le ușureze viețile femeilor dragi ție dar și să le-o facă mai frumoasă. Dacă ELE nu se regăsesc în propunerile noastre, contactează-ne prin e-mail cadou@supermisto.ro, telefon 0721-797910 (L-V 10-18) sau pe FacebookSigur găsim ceva împreună care să fie frumos, practic și la preț decent pentru ele.

Ultima actualizare: 13 martie 2019

Pareri

pareri