Știm că felul în care arăți contează. Ca să ai mereu un aspect îngrijit presupune să ai niște articole de îngrijire personală în dotare. Tocmai de asta am adus în portofoliul Supermișto plăci, perii și trimmere care să te ajute să arăți zi de zi ca ieșită de la Salonul de frumusețe. Sunt cu atât mai de folos acum când toată lumea vrea să arate (și mai) bine de Paște.

Îngrijire personală

Dacă în mod natural ai părul rebel, ondulat sau creț ți-ai dorit mereu să găsești un dispozitiv de calitate care să te ajute să-ti îndrepți părul. Să fie disciplinat, drept, sănătos, strălucitor. Numai că unele plăci din comerț ard părul într-o măsură mai mare sau mai mică și din cauza asta visul tău de a avea păr drept a fost amânat.

Placa Nova Hair

Placa Nova Hair este ceea ce cauți. Poți să reglezi temperatura de utilizare așa cum dorești încât părul tău să fie în siguranță. Și să obții rezultatele dorite de fiecare dată. Nu există riscul să-ti deteriorezi părul nici dacă o folosești în fiecare zi. Se încălzește rapid și este practică. Știm că nu vei mai dori să pleci nicăieri fără ea. De ce să mai mergi la salonul de frumusețe dacă poți obține aceleași rezultate cu această placă? Economisești o mulțime de bani și arăți mereu ireproșabil.

Peria cu încălzire pentru îndreptat părul

Peria cu încălzire este un articol de îngrijire personală de care ai neapărată nevoie. Îți usucă părul ud, îl îndreaptă și îl lasă strălucitor și sănătos. O poți seta în funcție de grosimea firului tău de păr așa încât de fiecare dată când o folosești să arăți ca o vedetă. Perii ceramici ajută la distribuirea uniformă a căldurii așa că vei fi gata în numai câteva minute. Adio timp pierdut la salonul de frumusețe!

Trimmerul Hengda 689

Trimmerul te scapă de supărătoarele fire de păr din nas și urechi, te ajută să-ți ajustezi perciunii, etc. Acum ești propriul stilist. Poți să-ti imbunătățești aspectul așa cum dorești. Toate cele 3 dispozitive recomandate se pot folosi după nevoi atât de către femei cât și de către bărbați. Ne bucurăm să contribuim și noi la aspectul tău de fiecare zi și la starea de bine de care te vei bucura. Promitem să extindem gama articolelor de îngrijire personală cât de curând.

O invitație pentru tine

Dacă te-am convins, te invităm în magazinul nostru online pentru a alege produsele dorite. Pe lângă articolele menționate mai sus, vei găsi și gadget-uri care pot fi orferite ca daruri de Paște celor dragi. În funcție de vârstă, interese și buget. Aruncă o privire si alege ce li se potrivește. În caz că nu știi exact, te pot consilia la obiect colegii noștri de la departamentul de vânzări.

Pareri

pareri