Telefoane și tablete

 

iPhone lent? Reinstalează sistemul de operare

iPhone-ul tău a început să se miște greu deși ai dat un car de bani pe el? S-ar putea să fie nevoie să reinstalezi sistemul de operare. Da, cam așa cum faci și la computer. Iată ce e bine să știi înainte să treci la treabă.

 

Gadgets & Gizmos

 

Mașina de spălat rufe smart și portabilă

Ai obosit să te tot lupți cu ditamai mașina de spălat? Ți-ai dori una mai practică și eventual portabilă? Nu zice de două ori, că dorința s-a și împlinit. Proiectanții de la Xiaomi și-au propus să iasă pe piață cu tot soiul de produse smart, printre care și o mașină de spălat portabilă. Că veni vorba, știi că mai nou poți să ai la purtător și o imprimantă? Adio vechituri voluminoase. Bun venit gadget-uri smart!

 

IT

 

S-a stricat tastatura de la laptop? O poți schimba chiar tu!

De câte ori se strică ceva la laptop ajungi la concluzia că trebuie să apelezi la un specialist? Nu e un lucru rău, dar treburile simple ai putea să le faci chiar tu. Ai scăpa de un drum, ai economisi timp și ceva bani. Învață de aici cum se schimbă tastatura defectă de la laptop.

 

Timp liber

 

Duo vs. Facetime – pentru cine votați?

Google a lansat o aplicație nouă numită Duo – un concurent pentru Facetime, zic ei. Cele două aplicații seamănă destul de mult, cu mențiunea că Duo are ceva în plus – funcția Knock Knock. Este un soi de “uitat pe vizor” înainte să-i răspunzi celui care te sună. Interesant, nu-i așa?

 

Mișto  

 

Cilindrul din ferită previne pierderea de energie

Cu siguranță ai văzut și tu o mulțime de încărcătoare la viața ta: pentru telefon, laptop, tabletă, etc. Și cele mai multe încărcătoare au avut un soi de umflătură cilindrică la capăt. Dacă n-ai știut niciodată la “ce e bună” află acum: previne pierderea de energie. Detalii aici.

 

 

Dacă ți-au plăcut recomandările noastre, Distribuie-le prietenilor tăi. – Sharing is caring!

Distribuie pe Facebook | Distribuie pe Google+

 

PS. Newsletterul nostru încearcă să ajute iubitorii de gadget-uri și IT cu informații utile. Dacă ai recomandări de articole, tutoriale, orice material care crezi că este de ajutor audienței noastre, te rugăm să ne trimiți recomandarea ta la cornelia@supermisto.ro.

___________

Abonează-te pe supermisto.ro și vei fi primul care află ofertele noastre la gadget-uri. Magazinul nostru online găzduiește zeci de produse cu prețuri atractive. Primești bonusuri interesante împreună cu comenzile tale iar transportul este gratuit prin curier oriunde în țară. Copyright @ SuperMisto 2017

 

Pareri

pareri