Îți amintești cât de frustrant a fost ultima oară când, pe întuneric, ai fost nevoit să te duci în cămară? În timp ce căutai ceva, o grămadă de lucruri ți-au căzut în cap de te-ai ales cu vănătăi. Și ți-a crescut și tensiunea! Ai vrut să iei o lanternă dar… nu ți-ai mai amintit unde ai pus-o! De ce să te enervezi? Folosește si tu lămpi cu LED și senzor de prezență.

Ai mereu la îndemână o sursă de lumină care pornește singură, stă aprinsă cât ai nevoie și apoi se închide automat! Nu depinde de rețeaua electrică pentru că funcționează cu baterii. Dacă în zona în care locuiești sunt frecvente penele de curent, chiar nu se poate să n-ai lămpi cu LED în casă.

Modele practice de Lămpi cu LED

În portofoliul Supermisto au intrat de curând două modele de lămpi cu LED și senzor de prezență. Unul are cap fix, iar celălalt rotativ așa încât să poți alege exact ce e mai potrivit pentru tine. Bateriile care le alimentează te pot ține chiar și 1 an înainte să le înlocuiești !

Modelul de Lampă cu LED și cap fix funcționează cu 3 baterii AAA și luminează 25 de secunde din momentul în care senzorul a detectat prezența în preajma sa. Lumina furnizată de cele 3 LED-uri din dotare este una ambientală, de până la 10 lucși. Distanța dintre senzori este de până la 3 m și se poate lipi în orice spațiu interior dorești. 

Modelul cu cap rotativ de Lampă cu LED funcționează tot cu 3 baterii AAA și luminează 40 de secunde de la detectarea mișcării. Are 4 LED-uri pe capul mobil și furnizează lumină ambientală de până la 10 lucși. Poți orienta capul așa cum dorești. Lampa se poate amplasa prin lipire în orice spațiu interior.  

Argumente PRO Lămpi cu LED

În fiecare casă sau gospodărie sunt spații neluminate sau insuficient luminate. Lămpile cu LED sunt ideale pentru iluminare temporară, economică și sunt așa ușor de amplasat. Le poți pune în cămară, debara, beci, garaj, magazie, holuri, scări, etc. Lumina ambientală te ajută să găsești repede obiectele pe care le cauți, îți oferă senzația de siguranță de care ai nevoie și previne nenumărate accidente casnice. Prețurile lămpilor sunt foarte accesibile, așa încât îți poți cumpăra oricâte ai nevoie, iar alimentarea cu baterii este foarte economică. Dacă ți-ai propus să faci economii la electricitate, acum ai găsit o cale. Mai mult, poți să suporți ușor penele ocazionale de curent.

O invitație pentru tine

În magazinul Supermisto găsești aceste două modele de lămpi cu LED și cât de curând vom extinde gama. De asemenea, am adus zeci de alte produse noi care, suntem siguri, merită atenția ta. Vizitează magazinul nostru online și contactează-ne dacă dorești detalii suplimentare.

Pareri

pareri